نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

هنوز موتورهاي جستجو بهترين ابزار براي جذب ترافيک به سايت شما هستند. دليل آن به خاطر هدفمند بودن جستجو در آنها است. شخصي که دنبال يک موضوع خاص است از جستجو در موتورها به سايت شما مي رسد. بسيار مهم است که سايت شما براي موتورهاي جستجو جذاب باشد چون باعث رتبه بهتر و ترافيک بيشتر و در نتيجه فروش بيشتر خواهد شد که هدف اصلي هر سايت است.

براي افزايش رتبه در موتورهاي جستجو، 17 استراتژي زير بسيار موثر خواهند بود :

1. تراکم کلمات کليدي – نسبت کلمات کليدي به ساير کلمات در يک صفحه را چگالي يا تراکم کلمات کليدي مي نامند. مثلا اگر شما 100 کلمه در يک صفحه داريد و سه عدد از آنها جزو کلمات کليدي سايت شما هستند، چگالي کلمات کليدي آن صفحه 3% است. سعي کنيد که چگالي حدود 3 تا 20 درصد براي کلمات کليدي مهم سايت خود را تنظيم کنيد. سايتهاي زير براي آناليز سايت شما در مورد تراکم کلمات مختلف، کمک مي کنند :

KeywordDensity.com
KeywordCount.com

2. کلمات کليدي در نام دامنه سايت شما – سعي کنيد يکي از مهم ترين کلمات کليدي سايت خود را در نام دامنه آن بگنجانيد. مثلا www.theHandicrafts.com که کلمه Handicraft در نام دامنه وجود دارد. اين مورد همچنين به مردم کمک مي کند که نام سايت شما را به خاطر بسپارند.

3. عنوان صفحه (Page Title) – يک عنوان توصيفي شامل 5 تا 8 کلمه که کلمات کليدي اصلي سايت شما را شامل باشند، انتخاب کنيد. عنوان، اولين چيزي است که مردم با آن در موتورهاي جستجو مواجه مي شوند. عنوان را با حرف بزرگ شروع کنيد و بقيه را با حروف کوچک بنويسيد. توجه کنيد که وجود کلمات فارسي با استاندارد يونيکد توسط موتور جستجوي گوگل شناسائي مي شود. مهمترين کلمات کليدي سايت خود را در ابتداي عنوان سايت خود قرار دهيد.

4. شناسه توصيف (Description tag) – برخي از موتورهاي جستجو اين شناسه را به دنبال عنوان سايت شما، نمايش مي دهند. 200 تا 250 کلمه در اين بخش وارد کنيد که 20 عدد از کلمات کليدي سايت شما را نيز شامل باشد. عنوان سايت خود را مجددا در اين بخش وارد نکنيد. در اين بخش نيز مي توانيد از کلمات فارسي استفاده کنيد.

5. شناسه کلمه کليدي (Keywords Tag) – اين بخش بسيار مهمي است و شما بايد 50 تا 100 کلمه کليدي سايت خود را در اين بخش وارد کنيد. موتورهاي جستجو براي اين بخش ارزش زيادي قائل هستند و در رتبه بندي سايت شما تاثير دارد. کلمات کليدي را با کاما از يکديگر جدا کنيد. با اين روش در حداقل جا، امکان ترکيبات متنوعي از کلمات کليدي سايت شما گنجانده خواهد شد.

6. شناسه ارزشگذار (Header tag) – جذاب ترين بخش براي موتورهاي جستجو کلماتي است که بين شناسه هاي H1 قرار دارند. اين شناسه ها بايد در بالاترين بخش صفحات سايت شما باشد. کلماتي که بين اين شناسه قرار مي گيرند، مثل

Send flower to your relatives in Iran

با اندازه بزرگ نمايش داده مي شوند و ممکن است زيبائي سايت شما را مختل کنند. مي توانيد با استفاده از شناسه هاي فرم دهنده (Styles) اندازه شناسه هاي ارزشگذار را متناسب کنيد. مثلا :

h1 { font-family: Arial; font-size: 14pt }

7. شناسه توضيح (Comment tag) – اين ها اطلاعاتي هستند که توسط طراحان سايت براي قرار دادن توضيحات جنبي در بخشهاي مختلف صفحات استفاده مي شوند. اين اطلاعات توسط مرورگرها نمايش داده نمي شوند و در صفحات شما تاثير ظاهري ندارند. از کلمات کليدي مهم سايت خود در اين بخش استفاده کنيد. مثلا :

8. شناسه جايگزين تصوير (Alt Tag) – وقتي که نمايش تصاوير در مرورگر شما خاموش است و يا وقتي نشانگر ماوس را روي تصاوير مي بريد، اطلاعات شناسه جايگزين تصاوير، نمايش داده مي شوند. اين کلمات هم براي موتورهاي جستجو بسيار مهم هستند. حتما از کلمات کليدي سايت خود در اين بخش استفاده کنيد. حتما کلمات بايد مناسب با تصوير مربوطه باشد در غير اين صورت به عنوان حقه بازي در ايجاد تراکم کلمات، توسط موتورهاي جستجو تحريم خواهيد شد. نمونه :

Send flower to your relatives in Iran

9. نام فايلهاي تصاوير در صفحات شما – حتما نام تصاوير را از ميان کلمات کليدي سايت خود انتخاب کنيد.

10. نامهاي ارتباط صفحات – کلمات کليدي مهم سايت خود را در نام ارتباط صفحات قرار دهيد. مثلا به جاي نام صفحه services.htm از نام مناسب با نوع تجارت خود مثل webhostingservices.htm استفاده کنيد.

11. نقشه سايت (Site Map) – براي سايت خود نقشه تهيه کنيد و ارتباط با تمام بخشهاي سايت را به همراه توضيح آن بخش، در نقشه سايت قرار دهيد. نقشه سايت را در صفحه اول سايت خود قرار دهيد چون برخي موتورهاي جستجو فقط صفحه اول سايت شما را بازديد مي کنند.

12. محتواي کيفي – محتواي صفحات را با 250 تا 300 کلمه که شامل مهمترين کلمات کليدي شما هستند تهيه کنيد. اين اطلاعات بايد بيننده سايت شما را هدف گيري کنند. کلمات کليدي را در ابتداي پاراگرافها استفاده کنيد و از تکرار بيش از حد آنها که باعث عجيب شدن مطالب شما بشوند پرهيز کنيد. از کساني که در تهيه مطلب و مقاله وارد هستند بخواهيد که مطالب شما را قبل از کپي در سايت خود، مرور کنند.

13. بازسازي ارتباطات شکسته (Broken Links) – اکثر موتورهاي جستجو اگر در سايت شما ارتباطات شکسته وجود داشته باشد، سايت شما را ليست نمي کنند. بازديد کنندگان هم از ديدن صفحات 404 error page دلخور مي شوند و سايت ديگري را کليک خواهند کرد. حتما سايت خود را قبل از کپي در اينترنت توسط سايت www.anybrowser.com کنترل کنيد.

14. صفحه ارتباط با سايت (Contact page) – برخي موتورهاي جستجو، مخصوصا Yahoo ، اگر آدرس پستي شما در سايت نباشد، سايت شما را ليست نمي کنند. حتما آدرس پستي را در سايت قرار دهيد، فقط قرار دادن آدرس صندوق پستي کافي نيست.

15. ارتباط متقابل – موتورهاي جستجو مخصوصا گوگل به تعدد ارتباط ها به سايت شما حساس هستند و آنرا در رتبه سايت شما اثر مي دهند. يک صفحه لينکستان بسازيد و به سايتهاي مشابه، نه رقيب، سايت خود ارتباط دهيد، مخصوصا سايتهائي که در موتورهاي جستجو رتبه خوبي دارند. از سايتهاي ديگر بخواهيد که به سايت شما ارتباط دهند. براي اينکه بدانيد از کدام سايتها به سايت شما ارتباط داده شده است، در موتور گوگل عبارت زير را جستجو کنيد :

link:www.yoursitename.com

16. ارتباط هاي ضربدري – اگر چندين سايت داريد، به يکديگر ارتباط دهيد و براي هر ارتباط، توضيحي تهيه و در سايتهاي خود قرار دهيد. از کلمات کليدي سايت خود در اين توضيحات استفاده کنيد.

17. اندازه فايلها را کوچک نگاه داريد – اگر از کد هاي جاوا اسکريپت يا DHTML استفاده مي کنيد، معمولا قبل از محتواي سايت شما، در بالاي صفحه قرار مي گيرند، جائي که براي موتورهاي جستجو مهم است و آنها به جاي رسيدن به اطلاعات سايت شما، با کدهاي برنامه مواجه مي شوند و رتبه شما کاهش مي يابد. براي کوچک نگاه داشتن اندازه فايلها، کدهاي برنامه را در صفحات جداگانه قرار دهيد و در صفحه اصلي include کنيد.

نتيجه :
يک طراحي ساده و تميز که به راحتي قابل بازديد باشد انجام دهيد. روي محتواي مناسب و جالب براي بازديد کننده که خوب نوشته شده است و کلمات کليدي سايت شما را شامل باشد، تمرکز کنيد. يک استراتژي مناسب با توجه به نکات بالا تدوين کنيد و شاهد افزايش چشم
گير ترافيک سايت خود باشيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با فروش و بازاریابی , ,
:: برچسب‌ها: 17 استراتژي مهم براي افزايش رتبه در موتورهاي جستجو ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

شش دليل براي اينکه وب سايت شما براي تجارت شما حياتي است


به عنوان يک طراح وب سايت، گمان مي کنم که همه مردم در مورد اهميت وب سايت براي تجارت خود آگاه هستند. هر از گاهي نيز به خود مي گويم که شايد هنوز کساني باشند که اين آگاهي را نداشته باشند. شش دليل که در اينجا عنوان مي کنم در واقع از دلايل ابتدائي اهميت وب سايت شما است.

دليل اول – وجود وب سايت، اعتبار شما را اقزايش مي دهد.
وب سايت تائير قوي بر اعتماد مشتري هاي بالقوه دارد. يک طراحي حرفه اي، متن مناسب با توشتار خوب، اطلاعات مقيد از محصولات و اطلاعات تماس مناسب باعث افزايش اعتماد مشتريان به شرکت شما مي شود. به مردم مي فهماند که شما داراي دانش و به روز هستيد. اگر شما در طراحي يک سايت با کيفيت و داراي اطلاعات مفيد هزينه کنيد، مردم حتما تحت تاثير قرار خواهند گرفت.

دليل دوم – وب سايت باعث مي شود شرکت شما در هر زمان و از هر مکان قابل دسترس باشد.
تا آوريل سال 2002 ميلادي، فقط در آمريکا، 166 ميليون نفر از مردم روي خط بوده اند. برخي از آنها در جستجوي محصولات و خدمات شما هستند. با داشتن يک سايت وب، شما شرکت خود را براي دنيايي از فرصتها براي دسترسي مردمي که غير از سايت شما راهي ديگر براي رسيدن به شما ندارند آماده مي کنيد. با کليک ساده موس، هر کسي مي تواند در 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز به شرکت شما دسترسي داشته باشد.

دليل سوم – وجود وب سايت سهولت ارجاع مشتريان جديد به شرکت شما را فراهم مي کند.
براي بسياري از تجارتها، يک منبع حياتي براي يافتن مشتريان جديد، ارجاع سايرين است. داشتن وب سايت اين امکان را فراهم مي کند که مردم به راحتي سايت شما را به ديگران ارجاع دهند. آدرس وب سايت راحت تر از شماره تلفن به خاطر مي ماند به علاوه دادن راه هاي مختلف تماس با شما به مردم، امکان برقراري تماس را بيشتر مي کند.

دليل چهارم – وب سايت يک ابزار قوي فروش است.
فروش محصولات از طريق يک فروشگاه اينترنتي يک راه بسيار عالي براي افزايش فروش است. شما يک ويترين دائمي و سهل الوصول که هزينه آن خيلي کمتر از يک فروشگاه آجري است داريد ضمن اينکه مردم بيشتري امکان دسترسي به آن را دارند. وجود اطلاعات فروش موثر در وب سايت شما، امکان وادار شدن مردم به کليک روي دکمه خريد را افزايش مي دهد. هرچند که شما از طريق اينترنت نتوانيد فروش انجام دهيد، وب سايت شما يک سرمايه مهم است. وب سايت شما يک شروع براي متقاعد کردن بازديد کنندگان به نياز آنها به محصولات شما است. شما آنها را براي خريد تحريک مي کنيد سپس از آنها دعوت مي کنيد که با شما تماس بگيرند.

دليل پنجم – وب سايت باعث افزايش ارزش تبليغات شما مي شود.
اضافه کردن آدرس وب سايت در تبليغات، کارت تجاري و امضاء شرکت، يک راه خوب براي جلب مشتري به شرکت شما است. داشتن آدرس سايت به مردم کمک مي کند که هر زمان که در مورد شما مي شنوند و يا تبليغات شما را مي بينند، به پيام شما عکس العمل نشان دهند. مراجعه به وب سايت شما راحت تر از نوشتن نامه يا رفتن به مغازه يا حتي تلفن زدن به شما است. مردم اطلاعات شما را به راحتي دريافت مي کنند و نيازي نيست براي آقاي فروشنده براي کمک صبر کنند. همچنين بازديد از وب سايت خيلي راحت است چون هيچ مغذوريتي وجود ندارد و بازديد کنندگان تحت فشار نيستند.

دليل ششم – وب سايت به شما کمک مي کند با مشتريان بالقوه در ارتباط باشيد.
مردم زيادي وجود دارند که به آنچه شما ارائه مي کنيد علاقمند هستند ولي ممکن است هم اکنون براي خريد آمادگي نداشته باشند. شما بايد با آنها در ارتباط باشيد تا زماني که آنها براي خريد آمادگي يافنتد، با خبر شويد. وب سايت يک روش عالي براي تسهيل اين فرايند است. شما مي توانيد از طريق وب سايت خود آدرس تماس مشتريان بالقوه را جمع آوري کنيد. سپس مي توانيد به تناوب، نامه يا خبرنامه برايشان ارسال کنيد. در ارتباط ماندن با مردم به تازه ماندن شرکت شما در اذهان کمک مي کند.

خوب، شما هر شش راهي را که وب سايت شما به تجارت شما کمک مي کند را مي دانيد. آيا مي خواهيد اين فرصت را براي رقيبان خود رها کنيد ؟ حتما جواب شما منفي است. هر روز که صبر کنيد، به رقبا اين اجازه را که در حيطه فعاليت شما روي خط باشند داده ايد. همين امروز اين اجازه را از آنها صلب کنيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: شش دليل براي اينکه وب سايت شما براي تجارت شما حياتي است ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()