نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

7 سوال قبل از راه اندازی وب لاگ

وب لاگ جزء آخرین اصطلاحات و پدیده های دنیای بازاریابی الکترونیکی می باشد. با وجود این که هر روز تعداد بیشتری از تاجران به گروه دارندگان وب لاگ اضافه می شوند اما هنوز هم تعداد کمی از مردم حضور وب لاگ ها را در نزدیکی خود حس می کنند و به استفاده بهینه از آن ها فکر می کنند.
اگر مایلید که یک وب لاگ تجاری داشته باشید قبل از شروع هر کاری به 7 سوال زیر پاسخ دهید:

1- آیا واقعاً به وب لاگ نیاز دارید؟
ویرایش و نگهداری وب لاگ احتیاج به یک فرد متعهد و علاقه مند دارد. نویسنده صفحات وب لاگ باید از منظم کردن کلمات و جملات لذت ببرد. فردی با این مشخصات حتماً باید در پیدایش وب لاگ حضور داشته باشد.
شما باید اهداف تجارت خود را در نظر بگیرید. آیا وب لاگ می تواند در رسیدن به این اهداف موثر باشد؟ شما حق دارید که از بین روش های متعدد اینترنتی، بهترین ها را انتخاب کنید. روش های دیگر بازاریابی الکترونیکی مانند بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، تبلیغ در مجلات الکترونیکی، انتشار خبرنامه و… نیز در اختیار شما هستند که همگی ابزارهایی قدرتمند محسوب می شوند.

2- مخاطبین وب لاگ شما چه اشخاصی هستند؟
اولین پله برای دسترسی به مخاطب، پیدا کردن محل هایی است که مخاطبین مورد نظر در آن حضور دارند و به دنبال اطلاعاتی در مورد محصولات ما می گردند. اگر اکثر مخاطبین شما، همشهریان شما هستند یا در روزنامه ها به دنبال محصولات شما می گردند، تبلیغات در رسانه های دیگر موثرتر از تبلیغات اینترنتی خواهد بود.
اما اگر مخاطبین شما جزء گروه های زیر محسوب می شوند، ایجاد وب لاگ می تواند تجارت شما را تقویت کند.

•کاربران اینترنت
آیا افراد مورد نظر شما از اینترنت استفاده می کنند؟ اگر این طور نیست، نه تنها وب لاگ بلکه اقدام به هر فعالیت اینترنتی دیگر به منزله تلف کردن وقت و انرژی خواهد بود.

•خوانندگان وب لاگ
آیا مخاطبین شما به وب لاگ ها مراجعه می کنند؟ یا مایلند اطلاعات به آدرس پست الکترونیک آن ها ارسال شود؟ در این صورت ایجاد خبرنامه موثرتر خواهد بود.

•کاربران موتورهای جستجو
داشتن وب لاگ امتیاز بزرگی در رتبه بندی موتورهای جستجو محسوب می شود. اگر مخاطبین مورد نظر شما از موتورهای جستجو برای یافتن اطلاعات کمک می گیرند، شما هم می توانید برای جذب هرچه بیشتر آن ها از وب لاگ کمک بگیرید.

3- هدف شما از ایجاد وب لاگ چیست؟
این ابزار الکترونیکی می تواند تجارت شما را در جهت های متفاوتی تقویت کند.

•افزایش رتبه در موتورهای جستجو و در نتیجه افزایش بازدیدکننده

•معروف کردن نام شرکت شما، محصولات و خدمات شما یا شخص شما

•ایجاد ارتباط شبکه ای با افرادی که علائق مشابه با شما دارند

•دسترسی به افرادی که از حوزه فعالیت شما دور هستند

•معرفی و ایجاد اعتبار برای شما به عنوان یک اندیشمند و متخصص در حوزه فعالیت خود

•تقویت حضور هویت انسانی در سایت های تجاری

•دسترسی به مشتریان بالقوه و همکاران دیگر

تصمیم گیری در این مورد که هدف واقعی ایجاد وب لاگ چیست به شما کمک می کند که نیرو و وقت خود را روی موضوعات خاص متمرکز کنید و هر چه سریعتر به اهداف مورد نظر خود برسید.

4- برای مسائل مربوط به وب لاگ چقدر زمان اختصاص خواهید داد؟
اشخاصی که مایلند وب لاگ حرفه ای و موفقی داشته باشند، علاوه بر نوشتن مطالب وب لاگ، زمان زیادی را صرف خواندن نوشته های مراجعین یا وب لاگ های مرتبط دیگر می کنند تا اطلاعات کاملی را در وب لاگ خود قرار دهند. اگر زمان کافی ندارید بهتر است شخصی را برای این بررسی ها در نظر بگیرید یا فکر داشتن وب لاگ را از سر بیرون کنید.

5- آیا انواع مختلفی از وب لاگ ها وجود دارند؟ کدامیک نیازهای شما را برآورده می کند؟
تصمیم گیری و انتخاب نوع وب لاگ مطلب بسیار مهمی است که پس از بررسی ویژگی ها و مزایای انواع مختلف باید انجام گیرد. علت اهمیت این تصمیم آن است که جابجایی مطالب از یک وب لاگ به وب لاگ دیگر باعث از دست رفتن مطالب، خوانندگان و رتبه های به دست آمده در موتورهای جستجو خواهد شد. این تصمیم گیری به اهداف تجاری، محدودیت زمانی و علاقه شخصی شما بستگی دارد.
اگر مایلید که هر چه سریعتر وب لاگ خود را راه اندازی کنید، تخصص کافی در دنیای اینترنت ندارید، با کدنویسی و اسکریپت ها آشنایی ندارید و به نوشتن مطالب علاقه دارید، وب لاگ های زیر اهداف شما را زودتر و بهتر برآورده می کنند:

Blogger, Blogware, Squarespace, Typepad

اما اگر وقت و حوصله بیشتری دارید و ترجیح می دهید که یک وب لاگ منحصر به فرد داشته باشید نرم افزارهایی مانند:

WordPress, b2Evolution, Movable Type

برای شما ساخته شده اند.

6- برنامه آینده شما برای توسعه وب لاگ چیست؟
چرا در هنگام ایجاد وب لاگ باید به توسعه آن نیز فکر کرد؟ زیرا با در نظر گرفتن آینده متوجه خواهید شد که چه بخش هایی بیشتر ارزش سرمایه گذاری و صرف وقت را دارند. روش های توسعه وب لاگ را می شناسید و متوجه می شوید که کدام بخش از امور را می توانید خود به عهده بگیرید و کدام بخش ها را باید به شرکت ها و افراد متخصص واگذار کرد. به این ترتیب از همان ابتدا می توانید سرویس دهنده مورد نظر خود را نیز انتخاب کنید و با سرعت بیشتری حجم ترافیک وب لاگ خود را بالا ببرید.

7- چگونه وضعیت موفقیت وب لاگ خود را بررسی می کنید؟
برای تشخیص موفقیت یا عدم موفقیت وب لاگ باید حجم ترافیک و فروش ناشی از آن را بسنجید. برنامه ریزی برای این بررسی ها باعث تصمیمات هدفدار آینده خواهد شد.

توجه داشته باشید که ایجاد وب لاگ یک ضرورت نیست بلکه فرم جدیدی از ارتباطات است. اجازه ندهید که توجه به وب لاگ شما را از انواع دیگر ارتباطات غافل کند. ممکن است که بعضی از اهداف با ارتباط رودررو، جلسات رسمی یا مکالمات تلفنی بهتر برآورده شوند. اما اگر به تمام سوالات بالا پاسخ گفتید و متوجه شدید که وب لاگ شما را به اهداف خود نزدیک می کند، حتماً برای ایجاد آن اقدام کنید.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: 7 سوال قبل از راه اندازی وب لاگ ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

مجلات الکترونیکی، یک ماشین ترافیک ساز برای سايت شما


چگونه می توانید به صورت رایگان به میلیونها نفر دسترسی پیدا کنید و محصولات و خدمات خود را معرفی کنید؟
این دقیقاً همان اتفاقی است که با نوشتن مقاله و ارائه آن در صدها مجله الکترونیکی پیش می آید. امروزه دهها هزار مجله الکترونیکی در وب منتشر می شود و تمام آن ها به دنبال محتوای با ارزش هستند. شما با یک مقاله پرمحتوا می توانید ناجی آن ها باشید و آنچه که می خواهند را به آن ها ارائه دهید و در عوض آن ها نیز به نیاز شما پاسخ خواهند گفت و مقاله و تجارب شما را در معرض دید همگان قرار خواهند داد.
در انتهای هر مقاله بخشی برای معرفی نویسنده و منبع مقاله وجود دارد. اگرچه شما در متن مقاله مجاز نیستید که برای تجارت خود تبلیغ کنید، اما این بخش انتهایی که شامل 4 تا 6 جمله است، در اختیار شماست و تبلیغات در آن حق قانونی شما به شمار می رود. شما می توانید در این قسمت، سایت یا محصولات و خدمات خود را معرفی کنید.
ممکن است که نویسنده قابلی نباشید اما به شما اطمینان می دهم که به مشکلی برنمی خورید. شما بهتر از هر کس دیگر صنعت و تجارت خود را می شناسید. نوشتن مقاله در مجلات الکترونیکی احتیاج به تخصص نویسندگی یا ادبیات ندارد. این گونه متن ها به زبان ساده نوشته می شوند. با اینکه اینترنت یک دنیای بزرگ و عمومی است اما خوانندگان اینترنتی به دنبال افراد خاص و واقعی می گردند و شما با لحن عامیانه موفق تر خواهید بود.
مراحل نوشتن مقاله به شرح زیر است.

1- تصمیم گیری در مورد موضوع
ابتدا باید یک موضوع مناسب و پرطرفدار را انتخاب کنید. به اخبار مراجعه کنید. در بحث های آن لاین شرکت کنید و مجلات الکترونیکی که برای شما ارسال می شوند را به دقت بررسی کنید. مقالاتی که در موضوعات مرتبط با تجارت شما هستند را مشاهده کنید و پس از آن تصمیم بگیرید که کدام موضوعات مسئله روز هستند و طرفداران بیشتری دارند. باید اطمینان پیدا کنید که موضوع مقاله شما مورد علاقه عده زیادی از مخاطبین واقع خواهد شد.

2- انتخاب عنوان
عنوان مقاله می تواند عامل موفقیت یا شکست شما باشد. اگر عنوان شما توجه و ذهن بیننده را جذب خود نکند، مقاله شما هرگز خوانده نخواهد شد. برای مقاله خود 10 تا 20 عنوان در نظر بگیرید و سپس از دوستان یا اقوام خود درخواست کنید که جذاب ترین آن ها را انتخاب کنند.

3- رئوس مطلب را تعیین کنید
3 تا 5 نکته اصلی مقاله را تعیین کنید. تقسیم کردن مقاله به چند قسمت بسیاری از کارها را آسان خواهد کرد. همراه با این تقسیم بندی جریان منطقی مقاله خود را تنظیم کنید. با استفاده از این روش، ذهن شما نیز منظم تر عمل خواهد کرد.

4- حجم مقاله را تعیین کنید… مقالات مجلات الکترونیکی حدود 500 کلمه هستند
مجلات الکترونیکی معمولاً شامل مقالات کوتاه تری نسبت به مجلات و نشریات چاپی می باشند. مناسب ترین حجم این گونه مقالات حدود 500 کلمه می باشد اما بعضی از مجلات الکترونیکی مقالات طولانی تر را نیز می پذیرند.

5- تعداد کلمات را بین رئوس مطالب تقسیم کنید
اگر 5 نکته را به عنوان مطالب اصلی در نظر گرفته اید، هر بخش باید در حدود 100 کلمه باشد. اگر مقاله شما شامل یک مقدمه و نتیجه گیری کوتاه باشد، برای هر بخش تنها 80 تا 90 کلمه باقی خواهد ماند. اگر 3 نکته اصلی دارید، با احتساب مقدمه و موخره هر بخش حدود 150 کلمه خواهد بود. به این ترتیب به جای آنکه به نوشتن 500 کلمه فکر کنید، کافی است 150 کلمه درباره موضوعی معین بنویسید.

6- بخش منبع و معرفی نویسنده را تهیه کنید
اطلاعات تماس خود مانند نام، آدرس پست الکترونیکی و آدرس سایت خود را در این بخش قرار دهید. سپس یک یا دو عبارت تبلیغاتی برای تحریک بیننده بنویسید و آن ها را به سایت خود لینک کنید. اگر این جملات به موضوع مقاله شما مرتبط باشد، نتیجه خوبی دریافت خواهید کرد.

7- ویرایش
یک مرحله به عقب برگردید و دوباره مقاله را بررسی کنید. برای این کار زمان کافی اختصاص دهید و مقاله خود را ویرایش کنید. کلمات را از نظر املایی چک کنید. اگر بعضی از بخش ها را نمی پسندید، آن ها را دومرتبه بنویسید.

8- مقاله خود را همراه با یک معرفی برای ناشران مجلات الکترونیکی ارسال کنید
نام و آدرس پست الکترونیکی ناشران مجلات را پیدا کنید و مقاله خود را به همراه یک پاراگراف به عنوان معرفی خود و موضوع مقاله برای آن ها بفرستید. این پاراگراف باید شما را از هزاران مقاله ای که در هر روز برای ناشران فرستاده می شود، متمایز کند. پس برای نوشتن آن دقت کافی داشته باشید.
برای یافتن نام و آدرس ناشران از پایگاههای داده ای حاوی این اطلاعات مانند: http://www.homeincome.com/search-it/ezine استفاده کنید. همچنین مقاله خود را برای ناشرانی که هم اکنون از آن ها مطالبی دریافت می کنید، حتماً ارسال نمایید.

موفق باشید!



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: مجلات الکترونیکی , یک ماشین ترافیک ساز برای سايت شما ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

حفظ مشتری با استفاده از خدمات پست الکترونيک


من با شرکت در سمينارها و گردهمايي ها فرصت اين را داشته‌ام كه با عده زیادی از صاحبان مشاغل كوچك صحبت كنم. پرسشي درباره‌ي اين شركت‌هاي كوچك همواره ذهن مرا به خود مشغول كرده است:” اين شركت‌ها چگونه با مشتريان و مراجعان خود ارتباط برقرار مي‌كنند؟“در بسياري موارد پاسخ به ”فرستادن كارت‌هاي تبريك تعطيلات رسمي سالیانه“ محدود مي‌شود.

با توجه به اين كه اين كارت تبريك‌ها جايگاه زماني مخصوص خود را دارند‏، به نظر نمي‌رسد شركت‌ها بتوانند با اتكا به آنها به موفقيت چنداني برسند. به هر حال موارد مشابه بسيارند اما اميدوارم شما به روش‌هاي ارتباطي خود با مشتري انديشيده باشيد. آيا به اندازه‌ي كافي در اين راه تلاش مي‌كنيد؟

توصيه‌ي من به صاحبان مشاغل اين است كه تعداد دفعاتي را كه مشتري در سال/فصل/ماه به آنها، توليدات و خدمات شان نيازمند است، تخمين بزنند و از اين زمان تقريبي به عنوان راهنمايي براي خدمت به مشتري استفاده كنند. اين عدد را به عنوان يك حداقل و مبنا در نظر بگيريد و از همين نقطه فعاليت خود را آغاز كنيد.

شركت شما مي‌تواند يك موسسه‌ي مشاوره‌ي بازاريابي، يك مركز نرم‌افزاري، موسسه‌اي غيرانتفاعي، يك مجتمع آموزشي، نمايندگي فروش اتومبيل، مغازه‌ گل فروشي، رستوران يا حتي يك گروه موسيقي باشد. در هر صورت موفقیت و سود بيشتر به ايجاد مشتريان وفادار(مراجعان، كاربران، خريدارن، مشتريان و اعضا) و ايجاد علاقه در آنها و فعاليت مستمر تجاری مربوط مي‌شود.
از آن‌جا كه فروش محصولات و ارايه‌ي خدمات به مشتريان فعلي شش تا دوازده برابر كم‌تر از دست‌ و پا كردن مشتريان جديد هزینه دارد، دانستن ارزش وفاداري مشتري و ارتباط تجاري مستمر، امري غير قابل انكار است.

بر اساس گزارش هاي موجود:

• بازگشت دوباره پنج درصدي مشتريان، 25 تا 100 درصد سود بيشتر ايجاد خواهد نمود.
• مشتريان دايمي به طور متوسط 67% بيش از مشتريان جديد، براي خدمات شما، پول خرج مي کنند.

همه‌ي راه‌ها به روش‌هاي برقراري ارتباط منتهي مي‌شود
در هر رابطه‌اي، روش‌هاي ارتباط اهميت بسزايي دارند. توصيه مي‌كنم روش شركت‌هاي كوچكي را كه در گذشته‌هاي دور به اهميت برقراري ارتباط مناسب و پويا با مشتريان خود پي بردند، الگوي خود قرار دهيد. آنها مشتريان خود را در طول زمان با آموزش و به خاطر سپردن علايق و حق انتخاب‌ فردي تغذيه مي‌كردند. آنها اين اطلاعات را به واسطه‌ي مشتري و در جريان همين ارتباط خصوصي دوطرفه به دست مي‌آوردند. به عبارت ديگر، شركت‌هاي مذكور مطابق برنامه‌اي منظم همواره با مشتريان خود در تماس بودند و سعي مي‌كردند همواره خود را در ذهن افراد زنده نگه دارند.
محاسبات آماري نشان مي‌دهد كه براي تبديل يك مراجعه کننده معمولي به يك مشتري، شركت‌ها دست كم به برقراري 6 يا 7 تماس نياز دارند. به ياد داشته باشيم كه اين تماس‌ها هم وقت‌گير و هم پرهزينه است. در اين مرحله است كه بازاريابي الكترونيكي به عنوان مهم‌ترين بخش فعاليت بازاريابي شركت‌ها وارد عمل مي‌شود.

پست الکترونيک، بازديد کنندگان را به مشتريان وفادار دائمي تبديل مي کند
بازاريابي الكترونيكي شما را قادر مي‌سازد تا به جاي آنكه منفعلانه در انتظار بازديد افراد از وب سايت، دفتر كار يا فروشگاه خود و يا تماس تلفني آنها باشيد، به شكلي فعال با آنها در ارتباط باشيد. با اين روش شما مي‌توانيد روابط فعلي خود را استحكام ببخشيد و ضمن ايجاد ارتباطات جديد، بازديدكنندگان تصادفي، خريداران و اعضا را به مشتريان و حاميان بلندمدت شركت خود تبديل كنيد.
اهميتي ندارد كه مشتريان و بازديدكنندگان چگونه اطلاعات شركت شما را مي‌يابند. ممكن است شما برای ورود به موتورهاي جستجو مبالغي را پرداخت كرده باشيد، يا حمايت از يک خبرنامه را به عهده گرفته باشيد، يک ليست خبري را اجاره کرده باشيد، تبليغات بنري، فلايرها يا حتي از كارت‌پستال استفاده کرده باشيد. در هر صورت بازاريابي الكترونيكي حرف اول را مي‌زند. اين روش امكان سرمايه‌گذاري شركت شما را در ديگر شيوه‌هاي پرهزينه و وقت‌گير بازاريابي فراهم كرده، روند بازگشت سرمايه را، به ازاي هر ريالي كه صرف جذب مشتري و ايجاد يک ارتباط تجاري سودآور مي کنيد، بهبود مي‌بخشد.

مطابق تحقيقات شرکت “DoubleClick” بازاريابي الكترونيكي موفق مي‌تواند مشتري را متقاعد و با اهداف شرکت همراه كند:
• اجراي مناسب و موفقيت‌آميز بازاريابي الكترونيكي مي‌تواند تاثيري مثبت بر ديد مشتري نسبت به شركت داشته باشد.
• 67% مصرف‌كنندگان آمريكايي به شركت‌هايي نظر مساعد دارند كه از بازاريابي الكترونيكي مجاز به شيوه‌اي مناسب بهره برده‌اند.
• 58% مصرف‌كنندگان اين نامه هاي الکترونيکي را گشوده‌اند و 53% آنها ادعا مي‌كنند كه نامه ‌هاي مذكور بر تصميم آنها در مورد خريد اجناس تاثير گذاشته است.

چرا بازاريابي الكترونيكي پاسخ مناسبي براي مشكلات است؟
بازاريابي الكترونيكي به دليل راحتي، در دسترس بودن، بي‌واسطه‌گي، قابليت پي‌گيري و تاثير گذاري آن يكي از ابزارهاي بازاريابي قدرتمند امروز است. در واقع با افزودن اين روش به برنامه‌ي كاري خود، در مقايسه با روش‌هاي سنتي(نامه مستقيم يا تبليغات چاپي) در زمان، هزينه و منابع صرفه‌جويي مي‌كنيد. هم‌چنين اطلاعات مورد نظر شما بسيار سريع منتقل شده، نتيجه‌ تبليغات خود را در سريع‌ترين زمان ممكن(در مقابل روزها و هفته‌ها) مشاهده مي‌كنيد.
اگر از بازاريابي الكترونيكي به عنوان ابزاري براي برقراري ارتباط با ليست مشتريان فعلي و تلاش در مداوم سازي آنها استفاده کنيد، بيشترين تاثير را خواهد داشت.

سعي كنيد اطلاعات بيشتري را به دفعات بيشتر، ارائه كنيد
بازاريابي الكترونيكي راهي آسان و در دسترس براي صرفه‌جويي در هزينه‌هاي بازاريابي است. در واقع اين روش با نسبت پاسخ 5 برابر نامه مستقيم و 25 برابر تبليغات بنري، موثرترين شيوه براي افزايش فروش، توليد ترافيك و ايجاد مشتريان دايمي است.
برخلاف نامه هاي معمولي، در اين شيوه هيچ هزينه‌اي صرف توليدات، مواد خام يا پست نمي‌شود. به عبارت ديگر با بازاريابي الكترونيكي شما مي‌توانيد به سادگي روابط جديدي را بر اساس ارزش هاي مشتريان خود پايه‌گذاري كنيد و مطمئن باشيد كه اين روابط، حامي و مکمل نام شركت و عامل متمايز كننده‌ي شما از شركت‌هاي رقيب خواهد بود.
روش‌هاي ارتباطي شما مي‌تواند شامل خبرنامه، تبليغات اختصاصي محصولات و خدمات، اطلاعيه‌ي فروش، معرفي خدمات جديد، دعوت‌نامه به مناسبت مراسم مختلف، كارت‌هاي تبريك و بسيار بيش‌تر از اينها باشد.

به مشتريان خود آموزش دهيد
اطلاعات و آموزش مشتريان شما را به عوامل با ارزشي تبديل مي‌كند، به اين معنا كه با ايجاد امكان تصميم‌گيري آگاهانه براي مشتري، احتمال تمایل او به خرید افزايش پيدا مي‌كند. چرا آنها را مجبور مي‌كنيم که براي كسب اطلاعات مورد نياز خود به جای دیگری مراجعه كنند؟ شما مي‌توانيد ضمن فراهم كردن داده‌هاي ضروري و سوق دادن افراد به وب‌ سايت خود براي استفاده از جزييات بيش‌تر يا خريد، آرام آرام افراد را به فرايند فروش هدايت كنيد.
یک خبرنامه الکترونیکی علاوه بر آنکه برای اهداف بلندمدت حفظ مشتری مفید است، می تواند در فروش هاي لحظه اي با دعوت به خريد مشتري، به اهداف کوتاه مدت شما نیز کمک کند.
در بيشتر موارد، يك مشتري آموزش ديده، توليدات و خدمات را به بهترين نحو استفاده مي‌‌كند. حال حدس بزنيد كه با ظهور يك محصول جديد، چه کسي اولين خريد را انجام خواهد داد؟
مطالعات حاكي از اين است كه هم گروه فروشندگان و هم خريداران به طور روز افزون بازاريابي الكترونيكي را ترجيح مي‌دهند. مطابق تحقيقات “DoubleClick”:
استفاده از نامه ه اي الکترونيک كه با اخذ رضايت مشتري فرستاده مي‌شوند، بسيار مورد توجه مشتريان است. 75% افراد از اين روش، 25% از روش‌پستي و 0% از روش بازاریابی تلفني استقبال كرده‌اند.

پرورش دادن روابط درازمدت و بادوام
فرستادن نامه الکترونيکي، راهي آسان و كم‌هزينه براي برقراري روابط سريع و دوام با مشتري است. مزاياي اين روش دور از تصور شما است. در واقع شما با ارايه‌ي اطلاعات و آموزش به مشتري اين ذهنيت را در او ايجاد مي‌كنيد كه فقط شما هستيد كه مي‌توانيد به درستي نيازهاي او را برآورده كنيد. و حتي از اين هم مهم‌تر اين‌كه ممكن است آنها شما را به عنوان يك صاحب‌ نظر و خبره در اين كار به شمار بياورند. با اين كار ضمن ايجاد اعتماد، درهاي روابط دوجانبه با مشتري گشود شده، آنها مسايل و مشكلات خود را با شما در ميان مي‌گذارند.
با اطلاعاتي كه از مشتريان خود به دست مي‌آوريد، به تامين نيازهاي جاري آنها قادر مي‌شويد، پيشنهادهاي فروش اختصاصي خود را تنظيم كرده، رقباي خود را پشت سر مي‌گذاريد. در اين فرايند به برخي فرصتهاي پنهان در حيطه‌ي فروش كه تاكنون به آن نپرداخته بوديد نيز واقف مي‌شويد.

نتايج را اندازه گيري و روش ها را بهبود ببخشيد
منافع به دست آمده از بيش‌تر روش‌هاي بازاريابي و تبليغاتي، به سختي قابل اندازه‌گيري است. حال آنكه در بازاريابي الكترونيكي شما به راحتي مي‌توانيد تعداد نامه ‌هاي ارسالي، گشوده‌شده، باز نشده، اشتراك و عدم اشتراك افراد و بالاخره تعدادكليك‌ها را برآورد كنيد.
همچنين در اين روش مي‌دانيد كه دقيقا چه كسي نامه الکترونيکي شما را گشوده، کدام لينک در نامه شما بيشتر کليک شده، بيشترين كليك را داشته‌اند و حتي اين كه چه كسي روي هر لينك كليك کرده نيز پي مي‌بريد. تمام اين اطلاعات ضروري شما را قادر مي‌سازد تا هرچه بيش‌تر مطالب هدفمندي را به افرادي كه احتمال پاسخگويي آنها وجود دارد بفرستيد و از اين طريق نتايج فروش خود را بهبود بخشيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: حفظ مشتری با استفاده از خدمات پست الکترونيک ,
:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

به ده دليل قانع کننده، اينترنت بايد در استراتژي بازاريابي گنجانده شود


ممکن است در نگاه اول حیرت‌انگیز به نظر برسد ولی بسیاری از شرکت‌ها، چه کوچک و چه بزرگ، باید به فکر توسعه‌ی یک راهکار منطقی در زمینه بازاریابی الکترونیکی باشند. با توجه به این ‌که از سال 1994 تا کنون صنعت بازاریابی به شکل موثری از اینترنت بهره گرفته است، می‌توان این طور نتیجه گرفت که سازمان‌هایی که در فعالیت بازاریابی خود راهکاری برای استفاده از اینترنت درنظر نگرفته‌اند اشتباه بزرگی را مرتکب می‌شوند. در این مقاله ده دلیل برای استفاده از این فناوری، به سازمان‌هایی که تاکنون هیچ تلاش هدف‌مندی در زمینه بازاریابی الکترونیکی نکرده‌اند، ارایه مي شود:

1- مکانی برای جستجوی اطلاعات
احتمالا مهم‌ترین دلیل توجیه کننده‌ی نیاز شرکتها به استفاده از راهکار بازاریابی الکترونیکی، تغییراتی است که در نحوه جستجوی اطلاعات توسط مشتریان صورت گرفته است. با آن که هنوز هم برخی مشتریان برای جمع آوری اطلاعات با مراجعه به مراکز خرید، مشورت با نمایندگان فروش، جستجو در مغازه‌ها و صحبت با دوستان نیازهای خود را رفع می‌کنند، شمار فزاینده‌ای از آنها نیز شبکه اینترنتی را به عنوان منبع آگاهی اولیه خود برمی‌گزینند.
از زمانی که سایت‌های جستجو به مقصد نهایی بسیاری از کاربران تبدیل شده است، مشتریان به طور خاص از موتورهای جستجو به عنوان پورتالهای اطلاعاتی مورد نیاز خود استفاده می‌کنند. بخش بازاریابی باید تشخيص دهد که اینترنت محلی است که مشتریان آن‌را برگزیده‌اند و این موضوع برای حضور و بقا بازارياب ها در دنياي تجارت، باید مورد توجه قرار گيرد.

2- آنچه مشتري توقع دارد
امروزه نه تنها اینترنت به منبعي منتخب برای جستجوی اطلاعات تبدیل شده است، انتظار می‌رود در چند سال آینده افراد توقع خواهند داشت که مطالب مورد نظر خود درباره کالا را در آن یافته، معاملات خود را از طریق اینترنت انجام دهند. این مطلب به خصوص در مورد مشتریان زیر 25 سال صدق می‌کند. در بیشتر کشورها تقریبا تمام کودکان و نوجوانان با آگاهی از نحوه‌ی استفاده از اینترنت، پرورش می‌یابند. با تسلط این نسل بر معاملات خانگی و تجاری، بدیهی است که آنها خواهان پررنگ‌تر بودن حضور شرکت ها در شبکه اینترنتی خواهند بود.

3- ضبط اطلاعات گسترده درباره مشتری
شبکه اینترنت (به عنوان یک ابزار جمع آوری اطلاعات) در مقام تهیه اطلاعات درباره‌ی چگونگی فعالیت مشتری در وب ابزاری بی همتا است. هر بازدیدکننده با ورود به یک سایت، اطلاعاتی درباره چگونگی ورود خود به سایت، جهت‌یابی، موضوعاتی که روی آن کلیک کرده، جنس خریداری‌شده و جزییات بی‌شمار دیگری از این دست به جا می‌گذارد. با استفاده از روشی برای شناسایی هویت مشتری (مانند اطلاعات ورود به سايت)، بازاریاب قادر است فعالیت مشتری را در جریان بازدیدهای مکرر پی‌گیری کند. شناخت رفتار و اولویت‌های مشتری فرصت‌های زیادی را برای پاسخ‌گویی به نیازهای او ایجاد می‌کند و در صورت تشخیص صحیح، مشتری با وفاداری درازمدت خود پاسخ‌گوی این اقدام خواهدبود.

4- بازاریابی هدف‌مند
بهترین راه هزینه کردن برای بازاریابها، سرمایه‌گزاری مستقیم روی افرادی است که بیش از بقیه احتمال می‌رود جذب تولیدات آنها بشوند. متاسفانه تلاش برای نشانه‌گرفتن مشتریانی با بیش‌ترین احتمال خرید چندان آسان نخواهد بود. به عنوان مثال میزان پولی را در نظر بگیرید که چگونه در تبلیغات تلویزیونی برای افرادی هزینه می‌شود که احتمالا کالای مورد نظر را نخواهند خرید. با این حال قابلیت بی‌همتای شبکه اینترنت در شناسایی و ردیابی رفتار مشتری، توانایی بخش بازاریابی را در هدف‌گیری افرادی با بیشترین پتانسیل برای خرید کالاهای مذکور افزایش داده است.

5- برانگیختن میل افراد به خرید
اینترنت، خواه خوشايند مشتري باشد و خواه نباشد، به بهترين عرصه براي تحریک افراد به خرید، تبدیل شده است. قسمت اعظم این اتفاق را می‌توان به بهره‌گیری بخش بازاریابی از پیشرفت‌های حاصل در حوزه فناوری مرتبط دانست که 1) به وب‌سایت ها اجازه می‌دهد پیشنهادات خود را براساس رفتار برخط مشتری تنظیم کنند و 2) فرایند معاملات برخط را بهبود می‌بخشد.
اما این نوع خریدها هم‌چنین از روش “حالا بخرید، بعد پرداخت کنید” ، رویکرد رایج جامعه‌ای که در آن مصرف کارت‌های اعتباری بیش از اندازه رايج شده است، بهره می‌گیرد. حال چگونگی تاثير این مطلب در طول زمان و در حالی که بیشتر مشتریان در قروض خود غوطه ور خواهند بود، نیاز به مراقبت داشته، می‌تواند بر فعالیت برخط بخش بازاریابی موثر باشد.

6- ارایه تولیدات و خدمات سفارشی
شرکت‌ها به خوبی به این نکته واقفند که با طراحی تولیدات و ارایه خدمات به منظور برآورده کردن نیازهای اشخاص می‌توانند مشتریان دایمی خود را افزایش دهند. این موضوع بسیاری از بخش‌های بازاریابی آنلاین را به انجام راهکارهای سفارشی سازی در سطح عمده سوق داده است. به این‌ترتیب که آنها به مشتری گزینه های آنلاینی را برای طراحی تولیدات و خدمات ارایه می‌کنند.
ماهیت تعاملی شبکه اینترنت روش “به ميل خودتان بسازيد” را به گزینه ای تسهیل کننده در تحقق حق انتخاب در امر خرید تبدیل می کند. مشتریان مختار به انتخاب، وقتی احساس کنند شرکت طرف معامله‌ی آنها دقیقا کالای مورد نظر ایشان را توزیع خواهد کرد، در دراز مدت به مشتریان وفادار شرکت تبدیل خواهند شد.

7- به دام انداختن فوري مشتريان در زمان حراج و تخفيف
هیچ شیوه ارتباطی با اینترنت در روند تاثیر تبلیغات به واکنش بی‌درنگ مشتری برابری نمی کند. چرا که در این شیوه مشتری بلافاصله بعد از تبلیغات شروع به خرید می‌کند. پیش از اینترنت، ثمربخش‌ترین روش “فراخوان براي خريد” از طریق برنامه هاي تلویزیونی صورت می‌گرفت.
این برنامه‌ها بینندگان را تشویق می‌کردند با شماره تلفن‌های رایگان تماس حاصل کنند و سفارش دهند. با این حال، تغيير مشتری از حالت منفعل (تماشاگر تلویزیون) به وضعیت فعال (برداشتن گوشی تلفن و برقراری تماس)، به اندازه واداشتن افراد به کلیک روی تبلیغات اینترنتی، ساده نیست.

8- القا مفهوم “تامین‌کننده” تمام عیار در ذهن مشتری
اینترنت به سادگی توزیع‌کنندگان و خرده فروشان را به تامين کنندگاني همه‌جانبه تبدیل می‌کند. برخلاف تامین‌کنندگان تجارت سنتی که غالبا بر مبنای لیست موجودی در انبار یا خدماتی که در محل ارایه می‌دهند راجع به آنها قضاوت می‌کنیم، سایت‌های تجارت الکترونیکی این تصور را ایجاد می‌کنند که حجم زيادي کالای موجود در انبار و خدمات گسترده و متنوعی دارند. باید توجه داشته باشید که می توان این فعالیت را با قرار دادن اطلاعات مربوط به کالاها و خدمات در وب‌ سایت تکمیل کرد.
در عین حال می‌توانید در پشت پرده این فعالیت را با برخی تامین‌کنندگان بیرونی، بر اساس قراردادهاي حمل و نقل و توافق‌های خدماتی، همراه کنید. با چنین تمهيداتي، مشتریان احساس می کنند با تامين کنندگانی روبه رو هستند که خدمات همه جانبه‌ای را ارایه می‌کنند. این در حالی است که درصد خاصی از این تولیدات و خدمات از منابع دیگر تامین شده‌اند.

9- سربار کمتر، هزینه های پایین تر و خدمات بهتر
امروزه فناوری اینترنت جایگزین روشهای پرهزینه توزیع محصولات و ارایه خدمات و همچنین مدیریت نیازهای اطلاعاتی مشتری می شود. در توزیع تولیدات و ارایه خدمات به شیوه دیجیتالی( مانند موسیقی، نشر، گرافیک و غيره) مقادیر زیادی از هزینه ها صرفه جویی می‌شود، زیرا در این روش، هزینه‌های حمل و نقل از معادله هزینه اساسا پاک شده است.
در حوزه‌های دیگر بازاریابی مانند بخش خدمات مشتری نیز می‌توانیم شاهد چنین صرفه‌جویی‌هایی باشیم: شرکت ها با فراهم کردن امکان دسترسی آن‌لاین به اطلاعات مربوط به تولیدات از طريق سيستم هاي مديريت دانش (Knowledge Base) و پاسخ به سوالات تکراري(FAQ) ، قادرند از حجم تماس‌های تلفنی مشتری بکاهند.
فروشندگان نیز می‌توانند با تشویق مشتریان بالقوه به کسب اطلاعات برخط درباره‌ی کالای مورد نظر، قبل از جلسات رو در رو، آمادگي مشتري را براي خريد افزايش دهند. با این روش زمانی که پیش از این صرف توضیح اطلاعات ابتدایی شرکت و اطلاعات مربوط به کالاها می شد کاهش یافته، زمان بیشتری به درک و ارایه راه حل برای مشکلات مشتری اختصاص می‌یابد. با توجه به این مثال‌ها، اینترنت می‌تواند علاوه بر کاهش هزینه‌های عملیاتی و اجرایی، ارزش بیشتری به مشتری ها بدهد.

10- دامنه حضور خود را جهانی کنید
شبکه اینترنت کانالی ارتباطی و توزیعی است که قابلیت در دسترس بودن جهانی را برای تولیدات و خدمات یک شرکت فراهم می‌کند. یک بازاریاب محلی می‌تواند با داشتن یک وب‌سایت به بازاریابی جهانی تبدیل شود و به این ترتیب بازار هدف بالقوه خود را در مقایسه با میزان کنونی تا چند برابر افزایش دهد.
برخلاف زمانی که تجارت الکترونیکی هنوز باب نشده بود و بازاریابی بين المللي کاری وقت‌گیر و پرهزینه به شمار می‌رفت، اکنون بارگذاري کردن فایل‌ها در اينترنت برای ایجاد یک وب سایت تنها کاری است که باید برای حضور در عرصه جهانی انجام دهید. درحالی که تاسیس یک وب‌سایت به تنهایی فروش بین المللی را تضمین نمی کند (برای این که یک سایت از نظر بین المللی کارآمد باشد، به فعالیت بازاریابی زیادی نیازمند هست)، ولي اینترنت در مقایسه با روزهای قبل از همه گیرشدن آن، جهشی عظیم را به سمت تجارت جهانی فراهم می کند.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: به ده دليل قانع کننده , اينترنت بايد در استراتژي بازاريابي گنجانده شود ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()