نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

يکي از مؤثرترين روشهاي معرفي شرکتها، توليدات و محصولات آنها، انتشار خبرنامه هايي مرتبط با آنها مي باشد. چنين روشي به دليل وجود ترکيبي از عکس، نقاشي ،رنگ و غیره داراي بيشترين پايداري در ذهن مخاطب نسبت به ساير روشهاي ديگر تبليغاتی خواهيد بود.
روابط عمومي سازمان ها و نهادها و شرکت هاي بزرگ بيشترين تلاش خود را در جهت استفاده از روش هاي مناسب و موثر در جلب مشتريان بالقوه و تبديل آنها به مشتريان واقعي صرف کرده و هزينه هاي زيادي براي اين موضوع خرج مي کنند. در دنياي رقابتي سالم که مشتري حق انتخاب دارد، هر شرکتي که رابطه بهتر و گسترده تري با مردم داشته باشد، مشتري بيشتر و در نتيجه فروش بيشتري خواهد داشت.
مردم ديگر جذب تبليغات مستقيم محصولات و خدمات نمي شوند و بايد سعي کرد از راه ارائه اطلاعات و آموزش ها و فرهنگ سازي ها، نظر آنها را به سمت شرکت خود جلب کنيد.

در اين مقاله به بررسي 11 نکته در جهت پياده سازي خبرنامه براي اهداف ارتباط هاي مردمي و عمومي (Public Relations) خواهيم پرداخت. اگر چه اين موارد به عنوان نکات پايه در جهت پياده سازي خبر نامه هاي چاپي مي باشند اما موارد متعددي از آنها نيز در خبرنامه هاي الکترونيکي نيز مورد استفاده قرار مي گيرند.

1- براي خوانندگان خود و نه براي خود، بنويسيد. چنانچه در کليه مقالات ، از يک سري اطلاعات جذاب و مورد توجه خواننده استفاده نماييد، مخاطبين بيشتري را جذب خواهيد نمود. به عبارت ديگر ارايه مطالب مهم و جامع در خبرنامه تاثير به سزايي در جذب مخاطبين خواهد داشت. از ارائه مطالب قديمي و تکراري پرهيز کنيد. توجه داشته باشيد که در کيفيت خبرنامه خود بايد به رقابت با ساير شرکت هائي که مثل شما براي مردم خبرنامه ارسال مي کنند باشيد. ممکن است خبرنامه شما در ميان ده ها خبرنامه ديگر به دست مشتريان برسد. پس کيفيت آن خيلي مهم است.

2- يکي از مؤثرترين عوامل در جذب مخاطبين به کار گيري تيترهاي جذاب در نشريه مي باشد. چنانچه مقالات از اين قابليت برخوردار نباشند، خوانندگان تمايلي به ادامه خواندن خبرنامه پيدا نخواهند کرد. تيتر ها بايد طوري انتخاب شوند که براي مردم هيجان انگيز باشد و آنها را ترقيب کند که مقاله ها را بخوانند. در انتخاب تيتر ها وقت بيشتري صرف کنيد چون باعث مثبت تر بودن اثر مقاله شما در خواننده مي شود.

3- عاملي ديگر در جذب خوانندگان، به کار گيري ساختار طراحي حرفه اي و جذاب مي باشد. استفاده از فرمت چند ستونی و عناصر گرافيکي مناسب شما را به اين اهداف نزديک خواهند ساخت. یکي از مواردي که کمک مؤثر در جهت بدست آوردن اين ساختار خواهد نمود، قرارگيري مناسب و سازمان يافته تصاويرو عناصر گرافيکي در صفحه مي باشد.

4- يکي ازعوامل عدم جذب خوانندگان، استفاده از نقاشي هاي نامناسب و با کيفيت نامطلوب در خبرنامه هاي خارج شرکت مي باشد. اين گونه نقاشي ها براي خبرنامه هاي خانگي ممکن است مناسب باشند. چنانچه مي خواهيد خبرنامه اي با کيفيت بالا توليد نماييد، از بکاربردن اين گونه تصاوير در آنها جددا خودداري نماييد. در اصل استفاده از آنها نه تنها کمکي به زيباسازي خبرنامه نخواهد کرد بلکه سطح کيفيت مقالات را نيز پايين خواهند آورد. حال، چنانچه به استفاده از نقاشي ها در خبرنامه نيز مايليد، تنها از يک گروه تصويري خاص متناسب با سطح کيفيت خبرنامه استفاده نماييد. استفاده ترکيبي ازتصاوير کارتوني در خبرنامه اي حاوي تصاوير با کيفيت بالا ،باعث افت کيفيت آن خواهد شد.

6- يکي ديگراز راههايي که در جذب مخاطبين بسيار حايز اهميت است، استفاده از دو رنگ (مشکي به همراه يک رنگ تند ) در خبرنامه مي باشد.استفاده از اين قابليت در رنگ آميزي خبرنامه، آن را بسيار حرفه اي تر از خبرنامه هايي تک رنگ مي نمايد.

7- چنانچه در خبرنامه، از بيش از دو يا سه نوع قلم مختلف استفاده نماييد، نشريه دچار افت کيفيت خواهد شد. سعي کنيد حد اکثر از سه نوع قلم براي تيتر ها، متن و بخش هاي مهم، استفاده کنيد. در خبرنامه هاي الکترونيکي فارسي، از قلمي استفاده کنيد که نياز به نصب جداگانه در سيستم عامل نداشته باشد. قلم مورد استفاده در خبرنامه هاي فارسي معمولا Tahoma است که هرچند زياد زيبا نيست ولي براي خوانندگان فارسي زبان کاملا آشنا است. نيازي نيست از ساير قلم ها استفاده کنيد. با تغيير اندازه و ساير افکت ها روي همين قلم مي توانيد به هدف خود برسيد. اندازه قلم 9و 10 و 12 براي خبرنامه ها مناسب است.

8- يکي از مواردي که همواره مورد توجه مردم قرار مي گيرد، اين است که احساس شود نشريه در جهت حفظ محيط زيست نيز گام برمي دارد. يکي از راههاي ايجاد چنين حسي در مخاطب، استفاده ازکاغذهاي بازيافتي در چاپ خبرنامه مي باشد. چنانچه مي خواهيد اين عمل تاثير بيشتري نيزبر روي مخاطبين بگذارد، طي اعلاميه اي آن را به اطلاع خوانند گان نيز برسانيد.

9- استفاده از کادر نظر خواهي به همراه اطلاعات تماس با ناشر، ويراستار و ساير کارمندان يکي ديگر از عواملي است که مخاطبين به آن توجه قابل ملاحظه اي دارند. زيرا تمامي افراد مايلند اطلاعات کافي در مورد مکاني که پيشنهادات و انتقادات خود را ارسال مي نمايند، داشته باشند. سعي کنيد خبرنامه را مردمي تر جلوه دهيد. حتي اگر آن را توسط نرم افزار ارسال خبرنامه ارسال مي کنيد، حتما اطلاعات شخصي افراد توليد کننده و نحوه تماس با آنها را در خبرنامه بنويسيد.

10- يکي ديگرازعوامل موفقيت نشريه زماني حاصل خواهد شد که خبرنامه در بازه هاي زماني منظم چاپ شود. نشر فصلي خبرنامه ها به همراه يک سري اطلاعات جذاب مي تواند براي بسياري از بنگاه هاي اقتصاديمناسب باشد. همچنين، اگر بتوانيد تاريخ نشر خبرنامه را با حوادث و يا اتفاقات مهم همزمان نماييد، خوانندگان بيشتري را جذب خواهيد نمود.

11- درهر نشريه خواستار دريافت پيشنهادات و انتقادات خوانندگان باشيد. جهت ايجاد چنين زمينه اي، در هر نشريه از يک سري فرم نظرخواهي استفاده نماييد و يا با گذاردن آدرس پست الکترونيکي خود اين امکان را فراهم سازيد.

خبرنامه ها به عنوان موثرترين و ساده ترين راه حفظ ارتباط با مشتريان بالقوه، همواره مورد توجه مردم بوده اند. دليل اين موضوع رسيدن راحت و به موقع اطلاعات با قيمت بسيار اندک، به دست مخاطب است. ارسال خبرنامه بايد همواره در ليست فعاليت هاي ارتباط مردمي سازمان شما باشد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: يازده نکته مهم در تهيه خبرنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

هفت راه جذب لينك‌ هاي ورودي يك ‌سويه


همه ما از اين مطلب آگاهيم كه لينك‌هاي ورودي به سايت نقش مهمي در افزايش رتبه‌ي سايت در موتورهاي جستجو دارند. همچنين با اين روش مي‌توانيم بازديدكنندگان بيشتتري را به سايت خود جذب كنيم. چگونه مي‌توانيم لينك‌هاي ورودي يك‌سويه داشته‌باشيم؟ راه‌هاي بي‌شمار براي اين كار وجود دارد؛ من در اين مقاله 7 روش مهم و مؤثر را در نظر گرفته‌ام.
حتماً اطلاع داريد كه مبادله‌ي لينك متداول‌ترين راه براي جذب لينك از سايت‌هاي مختلف است. به اين ترتيب شما بايد از يك لينك دو طرفه‌ استفاده كنيد. در اين مقاله راه‌هاي جذب لينك را، بدون اختصاص لينك برگشتي، بررسي مي‌كنيم. در واقع هدف ما اين است که قراردادن لينک به سايت خود را براي مديران ساير وب سايت ها آنقدر جذاب کنيم که مجبور نباشيم در ازاياين کار، ما نيز به سايت آنها لينک بدهيم. البته هميشه توجه داشته باشيد که ارتباط هاي دوطرفه است که باعث گسترش اينترنت تا اين حد شده و نمي توان توقع داشت که اين راه کارها، هميشه لازم و يا کارساز باشند چرا که اگر چنين بود، همه دلشان مي خواهد که بقيه به سايت آنها ارتباط يک طرفه برقرار کنند که اين امر کاملا غير ممکن است.

و اين هم 7 روش جذب لينك‌هاي ورودي يك‌ سويه:

1. محتوا
وب‌سايت خود را از مقالات و مطالب مفيد و با ارزش پر كنيد؛ به اين ترتيب مي‌توانيد لينك‌هاي ورودي بي‌شماري جذب‌ كنيد. با داشتن مطالب سودمند، طبيعي است كه صاحبان سايت‌ها لينك سايت خود را در اختيار شما بگذارند. زيرا مطالب سايت شما براي آنها ارزشمند است.
برخي از روش‌هاي مربوطه عبارتند از: مقالات رايگان، ابزارهاي جديد، نكات روز و ارايه‌ي منابع مرتبط با سايت. هم‌چنين مي‌توانيد در سايت ‌خود بلاگ داشته باشيد و مطالب آن را به طور مرتب به روز كنيد.

2. اظهار نظرهاي بازديدكنندگان
امروزه سايت‌ها اظهارنظرهاي مثبت بازديدكنندگان و مشتريان تجاري خود را در سايت خود قرار مي‌دهند. با مبادله‌ي اين نظريات اين سايت‌ها غالباً يك لينك برگشتي به سايت شما اختصاص مي‌دهند.
مي‌توانيد با مشاهده‌ي يك سايت با مطالب خارق‌العاده يا به هنگام رضايت از يك معامله‌ي شغلي، پيام‌هاي تشكر و تعريف به آن سايت بفرستيد. اگر آنها پيام شما را منتشركنند، لينكي هم به سايت شما مي‌فرستند. در صورت ادامه‌ي اين كار در مدت كوتاهي تعداد اين لينك‌ها به شكل قابل توجهي افزايش مي‌يابد.

3. دايركتوري‌هايOn Line
دايركتوري‌هاي بي‌شماري هستند كه لينك سايت‌ها را در ليست خود قرار مي‌دهند. اين يك روش سودمند براي جذب لينك‌هاي يك ‌سويه است. بيشتر دايركتوري‌هاي مشهور يا در ازاي مبلغي پول نام سايت شما در ليست خود قرار مي‌دهند و يا يك لينك برگشتي در دايركتوري ايجاد مي‌كنند. در صورت تمايل مي‌توانيد لينك خود را در اختيار آنها قرار داده يا مبلغ را پرداخت كنيد. البته دايركتوري‌هاي زيادي وجود دارند كه بدون هيچ درخواستي سايت شما را ثبت مي‌كنند.
كافي است دايركتوري‌هايي با خدمات رايگان بيابيد؛ به اين ترتيب لينك‌هاي ورودي يك‌سويه را در سايت خود خواهيد داشت. مي‌توانيد درhttp://www.Directory-Pages.com چند دايركتوري و هم‌چنين اطلاعاتي درباره‌ي شرايط پذيرش در دايركتوري‌ها بيابيد. چندين وب سايت ايراني هم وجود دارند که شما ميتوانيد بصورت رايگان سايـت خود را در آنها ثبت کنيد:

www.iranece.com
www.persialinx.com
www.hotclassify.com
www.journalbiz.com
www.shopiran.ir

4. مقاله
نگارش مقاله يكي از بهترين راه‌هاي جذب لينك‌هاي يك‌سويه است. صاحبان سايت‌ها اغلب به دنبال محتواي مفيد براي سايت و مجلات الكترونيكي خود هستند. مي‌توانيد با نوشتن مقاله نيازهاي سايت‌ها، مجلات الكترونيكي و دايركتوري‌ها را بر‌آورده كنيد.
هم‌چنين مي‌توانيد در انتهاي مقاله به طور خلاصه درباره‌ي سايت و فعاليت‌هاي شغلي خود توضيح داده، آن را با لينك سايت خود همراه كنيد. با استفاده از اين روش سيل لينك‌هاي يك‌ سويه به سايت شما سرازير مي‌شود.

5. كتاب الكترونيكي(E-Book) رايگان
مي‌توانيد اين كتاب‌ها را با لينك‌هاي يك‌سويه مبادله كنيد و يا لينك‌هايي را به سايت خود در آن قرار دهيد. گنجاندن اين لينك‌ها در E-Book ها ترافيك سايت را افزايش‌ مي‌دهد. حتماً فكر مي‌كنيد اين كار از عهده‌ي شما بر نمي‌آيد. منظور من هم توليد کتاب الکترونيکي با كار طاقت فرساي نوشتن نيست؛ كافي است مجموعه‌اي از مقالات مورد علاقه و منابع مرتبط با سايت خود را جمع‌آوري كنيد و آنها را ويرايش کرده و بصورت يک فايل PDF در آوريد. يک نام خوب و يک طرح جلد جذاب هم طراحي کنيد . کتاب الکترونيکي شما آماده خواهد بود. جذابيت هرچه بيش‌تر اين مطالب مساوي است با لينك‌هاي بيش‌تر.

6. بلاگ
به چند روش مي‌توانيد از بلاگ استفاده كنيد. اولين راه،ايجاد يك بلاگ در وب‌سايت و به روز كردن دايمي آن است. بلاگ‌ها غالباً به دليل داشتن مطالب جديد بازديدكنندگان زيادي دارند.
دومين راه جذب لينك‌هاي يك‌سويه به سايت، پيوستن به دايركتوري بلاگ‌ها است. درست مانند دايركتوري‌هاي سايت‌ها، دايركتوري‌هاي بلاگ بي‌شماري در شبكه‌ي اينترنتي وجود دارد كه حاضرند بلاگ شما را ثبت كنند. مي‌توانيد در سايت گوگل “blog directory” را جستجو كنيد.
سومين روش، ايجاد بلاگ در محلي غير از سايت خود است. سپس بايد لينكي از اين بلاگ در سايت خود بگذاريد. حال مي‌توانيد بلاگ خود را در دايركتوري ثبت كرده، رتبه‌ي خود را به ازاي اين صفحه‌ي اضافه و افزايش بينندگان بالا ببريد.

7. دايركتوري رايگان مقالات
در سايت خود يك دايركتوري مقاله ايجاد كرده،در ازاي تبادل يك لينك برگشتي، به باز‌ديدكنندگان خود اجازه دهيد مقالات خود را در اين بخش قرار دهند. به اين ترتيب علاوه بر لينك‌هاي يك‌سويه، مطالب زيادي در سايت خود خواهيد داشت.

حالا شما 7 روش جذب لينك‌هاي يك ‌سويه‌ را در اختيار داريد. مي‌توانيد از همين حالا شروع كنيد؛ خواهيد ديد در يك چشم به ‌هم ‌زدن با افزايش لينك‌ها ترافيك و رتبه‌ي سايت شما زياد مي‌شود.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: هفت راه جذب لينك‌ هاي ورودي يك ‌سويه ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

7 سوال قبل از راه اندازی وب لاگ

وب لاگ جزء آخرین اصطلاحات و پدیده های دنیای بازاریابی الکترونیکی می باشد. با وجود این که هر روز تعداد بیشتری از تاجران به گروه دارندگان وب لاگ اضافه می شوند اما هنوز هم تعداد کمی از مردم حضور وب لاگ ها را در نزدیکی خود حس می کنند و به استفاده بهینه از آن ها فکر می کنند.
اگر مایلید که یک وب لاگ تجاری داشته باشید قبل از شروع هر کاری به 7 سوال زیر پاسخ دهید:

1- آیا واقعاً به وب لاگ نیاز دارید؟
ویرایش و نگهداری وب لاگ احتیاج به یک فرد متعهد و علاقه مند دارد. نویسنده صفحات وب لاگ باید از منظم کردن کلمات و جملات لذت ببرد. فردی با این مشخصات حتماً باید در پیدایش وب لاگ حضور داشته باشد.
شما باید اهداف تجارت خود را در نظر بگیرید. آیا وب لاگ می تواند در رسیدن به این اهداف موثر باشد؟ شما حق دارید که از بین روش های متعدد اینترنتی، بهترین ها را انتخاب کنید. روش های دیگر بازاریابی الکترونیکی مانند بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، تبلیغ در مجلات الکترونیکی، انتشار خبرنامه و… نیز در اختیار شما هستند که همگی ابزارهایی قدرتمند محسوب می شوند.

2- مخاطبین وب لاگ شما چه اشخاصی هستند؟
اولین پله برای دسترسی به مخاطب، پیدا کردن محل هایی است که مخاطبین مورد نظر در آن حضور دارند و به دنبال اطلاعاتی در مورد محصولات ما می گردند. اگر اکثر مخاطبین شما، همشهریان شما هستند یا در روزنامه ها به دنبال محصولات شما می گردند، تبلیغات در رسانه های دیگر موثرتر از تبلیغات اینترنتی خواهد بود.
اما اگر مخاطبین شما جزء گروه های زیر محسوب می شوند، ایجاد وب لاگ می تواند تجارت شما را تقویت کند.

•کاربران اینترنت
آیا افراد مورد نظر شما از اینترنت استفاده می کنند؟ اگر این طور نیست، نه تنها وب لاگ بلکه اقدام به هر فعالیت اینترنتی دیگر به منزله تلف کردن وقت و انرژی خواهد بود.

•خوانندگان وب لاگ
آیا مخاطبین شما به وب لاگ ها مراجعه می کنند؟ یا مایلند اطلاعات به آدرس پست الکترونیک آن ها ارسال شود؟ در این صورت ایجاد خبرنامه موثرتر خواهد بود.

•کاربران موتورهای جستجو
داشتن وب لاگ امتیاز بزرگی در رتبه بندی موتورهای جستجو محسوب می شود. اگر مخاطبین مورد نظر شما از موتورهای جستجو برای یافتن اطلاعات کمک می گیرند، شما هم می توانید برای جذب هرچه بیشتر آن ها از وب لاگ کمک بگیرید.

3- هدف شما از ایجاد وب لاگ چیست؟
این ابزار الکترونیکی می تواند تجارت شما را در جهت های متفاوتی تقویت کند.

•افزایش رتبه در موتورهای جستجو و در نتیجه افزایش بازدیدکننده

•معروف کردن نام شرکت شما، محصولات و خدمات شما یا شخص شما

•ایجاد ارتباط شبکه ای با افرادی که علائق مشابه با شما دارند

•دسترسی به افرادی که از حوزه فعالیت شما دور هستند

•معرفی و ایجاد اعتبار برای شما به عنوان یک اندیشمند و متخصص در حوزه فعالیت خود

•تقویت حضور هویت انسانی در سایت های تجاری

•دسترسی به مشتریان بالقوه و همکاران دیگر

تصمیم گیری در این مورد که هدف واقعی ایجاد وب لاگ چیست به شما کمک می کند که نیرو و وقت خود را روی موضوعات خاص متمرکز کنید و هر چه سریعتر به اهداف مورد نظر خود برسید.

4- برای مسائل مربوط به وب لاگ چقدر زمان اختصاص خواهید داد؟
اشخاصی که مایلند وب لاگ حرفه ای و موفقی داشته باشند، علاوه بر نوشتن مطالب وب لاگ، زمان زیادی را صرف خواندن نوشته های مراجعین یا وب لاگ های مرتبط دیگر می کنند تا اطلاعات کاملی را در وب لاگ خود قرار دهند. اگر زمان کافی ندارید بهتر است شخصی را برای این بررسی ها در نظر بگیرید یا فکر داشتن وب لاگ را از سر بیرون کنید.

5- آیا انواع مختلفی از وب لاگ ها وجود دارند؟ کدامیک نیازهای شما را برآورده می کند؟
تصمیم گیری و انتخاب نوع وب لاگ مطلب بسیار مهمی است که پس از بررسی ویژگی ها و مزایای انواع مختلف باید انجام گیرد. علت اهمیت این تصمیم آن است که جابجایی مطالب از یک وب لاگ به وب لاگ دیگر باعث از دست رفتن مطالب، خوانندگان و رتبه های به دست آمده در موتورهای جستجو خواهد شد. این تصمیم گیری به اهداف تجاری، محدودیت زمانی و علاقه شخصی شما بستگی دارد.
اگر مایلید که هر چه سریعتر وب لاگ خود را راه اندازی کنید، تخصص کافی در دنیای اینترنت ندارید، با کدنویسی و اسکریپت ها آشنایی ندارید و به نوشتن مطالب علاقه دارید، وب لاگ های زیر اهداف شما را زودتر و بهتر برآورده می کنند:

Blogger, Blogware, Squarespace, Typepad

اما اگر وقت و حوصله بیشتری دارید و ترجیح می دهید که یک وب لاگ منحصر به فرد داشته باشید نرم افزارهایی مانند:

WordPress, b2Evolution, Movable Type

برای شما ساخته شده اند.

6- برنامه آینده شما برای توسعه وب لاگ چیست؟
چرا در هنگام ایجاد وب لاگ باید به توسعه آن نیز فکر کرد؟ زیرا با در نظر گرفتن آینده متوجه خواهید شد که چه بخش هایی بیشتر ارزش سرمایه گذاری و صرف وقت را دارند. روش های توسعه وب لاگ را می شناسید و متوجه می شوید که کدام بخش از امور را می توانید خود به عهده بگیرید و کدام بخش ها را باید به شرکت ها و افراد متخصص واگذار کرد. به این ترتیب از همان ابتدا می توانید سرویس دهنده مورد نظر خود را نیز انتخاب کنید و با سرعت بیشتری حجم ترافیک وب لاگ خود را بالا ببرید.

7- چگونه وضعیت موفقیت وب لاگ خود را بررسی می کنید؟
برای تشخیص موفقیت یا عدم موفقیت وب لاگ باید حجم ترافیک و فروش ناشی از آن را بسنجید. برنامه ریزی برای این بررسی ها باعث تصمیمات هدفدار آینده خواهد شد.

توجه داشته باشید که ایجاد وب لاگ یک ضرورت نیست بلکه فرم جدیدی از ارتباطات است. اجازه ندهید که توجه به وب لاگ شما را از انواع دیگر ارتباطات غافل کند. ممکن است که بعضی از اهداف با ارتباط رودررو، جلسات رسمی یا مکالمات تلفنی بهتر برآورده شوند. اما اگر به تمام سوالات بالا پاسخ گفتید و متوجه شدید که وب لاگ شما را به اهداف خود نزدیک می کند، حتماً برای ایجاد آن اقدام کنید.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: 7 سوال قبل از راه اندازی وب لاگ ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

مجلات الکترونیکی، یک ماشین ترافیک ساز برای سايت شما


چگونه می توانید به صورت رایگان به میلیونها نفر دسترسی پیدا کنید و محصولات و خدمات خود را معرفی کنید؟
این دقیقاً همان اتفاقی است که با نوشتن مقاله و ارائه آن در صدها مجله الکترونیکی پیش می آید. امروزه دهها هزار مجله الکترونیکی در وب منتشر می شود و تمام آن ها به دنبال محتوای با ارزش هستند. شما با یک مقاله پرمحتوا می توانید ناجی آن ها باشید و آنچه که می خواهند را به آن ها ارائه دهید و در عوض آن ها نیز به نیاز شما پاسخ خواهند گفت و مقاله و تجارب شما را در معرض دید همگان قرار خواهند داد.
در انتهای هر مقاله بخشی برای معرفی نویسنده و منبع مقاله وجود دارد. اگرچه شما در متن مقاله مجاز نیستید که برای تجارت خود تبلیغ کنید، اما این بخش انتهایی که شامل 4 تا 6 جمله است، در اختیار شماست و تبلیغات در آن حق قانونی شما به شمار می رود. شما می توانید در این قسمت، سایت یا محصولات و خدمات خود را معرفی کنید.
ممکن است که نویسنده قابلی نباشید اما به شما اطمینان می دهم که به مشکلی برنمی خورید. شما بهتر از هر کس دیگر صنعت و تجارت خود را می شناسید. نوشتن مقاله در مجلات الکترونیکی احتیاج به تخصص نویسندگی یا ادبیات ندارد. این گونه متن ها به زبان ساده نوشته می شوند. با اینکه اینترنت یک دنیای بزرگ و عمومی است اما خوانندگان اینترنتی به دنبال افراد خاص و واقعی می گردند و شما با لحن عامیانه موفق تر خواهید بود.
مراحل نوشتن مقاله به شرح زیر است.

1- تصمیم گیری در مورد موضوع
ابتدا باید یک موضوع مناسب و پرطرفدار را انتخاب کنید. به اخبار مراجعه کنید. در بحث های آن لاین شرکت کنید و مجلات الکترونیکی که برای شما ارسال می شوند را به دقت بررسی کنید. مقالاتی که در موضوعات مرتبط با تجارت شما هستند را مشاهده کنید و پس از آن تصمیم بگیرید که کدام موضوعات مسئله روز هستند و طرفداران بیشتری دارند. باید اطمینان پیدا کنید که موضوع مقاله شما مورد علاقه عده زیادی از مخاطبین واقع خواهد شد.

2- انتخاب عنوان
عنوان مقاله می تواند عامل موفقیت یا شکست شما باشد. اگر عنوان شما توجه و ذهن بیننده را جذب خود نکند، مقاله شما هرگز خوانده نخواهد شد. برای مقاله خود 10 تا 20 عنوان در نظر بگیرید و سپس از دوستان یا اقوام خود درخواست کنید که جذاب ترین آن ها را انتخاب کنند.

3- رئوس مطلب را تعیین کنید
3 تا 5 نکته اصلی مقاله را تعیین کنید. تقسیم کردن مقاله به چند قسمت بسیاری از کارها را آسان خواهد کرد. همراه با این تقسیم بندی جریان منطقی مقاله خود را تنظیم کنید. با استفاده از این روش، ذهن شما نیز منظم تر عمل خواهد کرد.

4- حجم مقاله را تعیین کنید… مقالات مجلات الکترونیکی حدود 500 کلمه هستند
مجلات الکترونیکی معمولاً شامل مقالات کوتاه تری نسبت به مجلات و نشریات چاپی می باشند. مناسب ترین حجم این گونه مقالات حدود 500 کلمه می باشد اما بعضی از مجلات الکترونیکی مقالات طولانی تر را نیز می پذیرند.

5- تعداد کلمات را بین رئوس مطالب تقسیم کنید
اگر 5 نکته را به عنوان مطالب اصلی در نظر گرفته اید، هر بخش باید در حدود 100 کلمه باشد. اگر مقاله شما شامل یک مقدمه و نتیجه گیری کوتاه باشد، برای هر بخش تنها 80 تا 90 کلمه باقی خواهد ماند. اگر 3 نکته اصلی دارید، با احتساب مقدمه و موخره هر بخش حدود 150 کلمه خواهد بود. به این ترتیب به جای آنکه به نوشتن 500 کلمه فکر کنید، کافی است 150 کلمه درباره موضوعی معین بنویسید.

6- بخش منبع و معرفی نویسنده را تهیه کنید
اطلاعات تماس خود مانند نام، آدرس پست الکترونیکی و آدرس سایت خود را در این بخش قرار دهید. سپس یک یا دو عبارت تبلیغاتی برای تحریک بیننده بنویسید و آن ها را به سایت خود لینک کنید. اگر این جملات به موضوع مقاله شما مرتبط باشد، نتیجه خوبی دریافت خواهید کرد.

7- ویرایش
یک مرحله به عقب برگردید و دوباره مقاله را بررسی کنید. برای این کار زمان کافی اختصاص دهید و مقاله خود را ویرایش کنید. کلمات را از نظر املایی چک کنید. اگر بعضی از بخش ها را نمی پسندید، آن ها را دومرتبه بنویسید.

8- مقاله خود را همراه با یک معرفی برای ناشران مجلات الکترونیکی ارسال کنید
نام و آدرس پست الکترونیکی ناشران مجلات را پیدا کنید و مقاله خود را به همراه یک پاراگراف به عنوان معرفی خود و موضوع مقاله برای آن ها بفرستید. این پاراگراف باید شما را از هزاران مقاله ای که در هر روز برای ناشران فرستاده می شود، متمایز کند. پس برای نوشتن آن دقت کافی داشته باشید.
برای یافتن نام و آدرس ناشران از پایگاههای داده ای حاوی این اطلاعات مانند: http://www.homeincome.com/search-it/ezine استفاده کنید. همچنین مقاله خود را برای ناشرانی که هم اکنون از آن ها مطالبی دریافت می کنید، حتماً ارسال نمایید.

موفق باشید!



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: مجلات الکترونیکی , یک ماشین ترافیک ساز برای سايت شما ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()