نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

سايتهای زيبا به ندرت باعث فروش بالا می شوند


طراحی يک سايت تجارت الکترونيک بسيار جدی تر و مشکل تر از داشتن يک سايت جالب برای بازديد کننده است. هر چند جذابيت سايت عامل مهمی است اما بايد به همان اندازه به کارايی سايت نيز اهميت داده شود. به نظر می رسد که بسياری از طراحان وب روی ظاهر سايت بيشتر از کارايی آن تمرکز می کنند. اما بازديدکننده ای که به علت ضعف کارآيی، از سايت نا اميد می شود، به سرعت سايت را ترک خواهد کرد و هرگز بازنخواهد گشت.

در طراحی سايتهاي تجارت الکترونيکي به اطلاعات پايه اي در زمينه طراحي سايت و کمي تجربه و تمرين احتياج است. طراحي اين سايتها اصول اوليه اي دارند که اگر آنها را رعايت نکنيد، متاسفانه هيچ وقت نخواهيد توانست سايت خود را از نظر امکانات و کارآيي به حدي برسانيد که بازديدکنندگان را راضي نماييد.

براي ايجاد فروش بيشتر از طريق سايت روي نکات زير تمرکز کنيد.

1- زمان LOAD ، اندازه صفحات و سيستم هدايت بازديدکننده در سايت

صفحاتي که به کندي ظاهر مي شوند، صفحات بسيار بزرگ يا بسيار کوچک و دشواري حرکت در سايت، هر کدام به تنهايي کافي هستند تا بازديدکننده را خسته و نا اميد نمايند. بازديدکننده هرگز نبايد منتظر ظاهر شدن صفحات بماند، هرگز نبايد براي خواندن اطلاعات مورد نظرش صفحه را بالا و پايين کند و هرگز نبايد براي اطلاعاتي در مورد خريد اجناس مورد نظرش، با دشواري تمام سايت را جستجو کند.

سايتهاي داراي صفحات مرتب، سريع و هدفمند معمولا در امر فروش نيز موفق تر هستند.

براي اطمينان از سرعت بالا آمدن سايت خود به آدرس زير مراجعه نماييد:

http://www.tracert.com

اين سايت از روي سايز صفحات و حجم اطلاعات شما، سرعت را حدس نمي زند بلکه به راستي از نقاط مختلف جهان به سايت شما وصل مي شود و سرعت متوسط بالا آمدن سايت را به شما برميگرداند.

2- استفاده کمتر از عوامل گرافيکي

اگرچه عوامل گرافيکي فريبنده و جذاب به نظر مي رسند، اما معمولا براي فروش موثر نيستند. حتي در صورت استفاده زياد ممکن است نتيجه برعکس ايجاد کند. زيرا باعث خواهند شد که سرعت سايت بسيار پايين بيايد و ضمنا ممکن است ذهن بينندگان سايت را از هدف اصلي سايت که فروش است، دور نمايند. اگر لازم است که از عوامل گرافيکي استفاده کنيد بايد تصاوير مناسب براي سايت انتخاب نماييد و سايز آنها را تا حد ممکن کوچک کنيد. اکثر تصاوير گرافيکي را مي توان حدود 20 درصد کوچک کرد بدون آن که لطمه اي به کيفيت و تاثير تصوير وارد شود.

در سايت زير ابزار مفيدي براي بهينه سازي تصاوير گرافيکي براي استفاده در محيط وب وجود دارد:

http://www.netmechanic.com/accelerate.htm

3- استفاده از CSS (cascading style sheet)

با استفاده از فايل هاي CSS مي توانيد بسياري از تگ هاي تکراري html مانند Font را حذف نماييد. اين گونه تگ ها معمولا 5 تا 7 درصد حجم صفحات شما را اشغال مي کنند. تصور کنيد که در صورت داشتن 100 صفحه در سايت، در چه حجمي صرفه جويي خواهيد کرد.

4- شکستن سايت به جدولهاي (table) کوچکتر

به جاي قرار دادن کل صفحه در يک جدول بزرگ، آن را به بخشهاي کوچکتر تقسيم نماييد. با اين کار هنگام ورود بازديدکننده بخشهاي مختلف صفحه شما به تدريج ظاهر مي شوند و بازديدکننده مجبور نمي شود مدت زمان زيادي به صفحه سفيد خيره شود تا صفحه شما بالا بيايد. اين نکته از مواردي است که معمولا فراموش مي شود.

5- استفاده از نقشه سايت

نقشه سايت نه تنها باعث افزايش رتبه شما در موتورهاي جستجو مي شود، بلکه در واقع راهنماي بازديدکنندگان سايت به شمار مي آيد و از سردرگمي آنها در سايتهاي بزرگ مانند سايتهاي تجارت الکترونيک جلوگيري مي کند. نقشه سايت همانگونه که از نام آن مشخص است بايد نشاندهنده مسيرهايي باشد که بازديدکنندگان مي توانند در سايت شما طي کنند. موتورهاي جستجو نيز از روي همين نقشه، سايت شما را پيمايش مي کنند. بنابراين نقشه سايت يکي از عوامل ضروري سايت هاي تجارت الکترونيک محسوب مي شوند.

6- محتويات غني

محتوياتي که شامل کلمات کليدي باشند و هدفمند و با رعايت اصول نوشته شده باشند، باعث افزايش رتبه در موتورهاي جستجو مي شوند. همچنين بازديدکننده را علاقمند خواهند کرد که از شما خريد کند. همانطور که شيوه نوشتاري غلط باعث راندن مشتريان خواهد شد و عدم وجود کلمات کليدي رتبه شما را در موتورهاي جستجو پايين خواهد آورد. شيوه نوشتار اولين راه تاثيرگذاري بر روي بازديدکننده ای است که تازه به سايت شما مراجعه کرده است، بنابراين توجه دقيق و کافي به محتويات سايت معمولا موجب فروش بيشتر خواهد شد.

7- عنوان (title) صفحات

صفحاتي که داراي عنوانهاي غني از کلمات کليدي هستند، ترافيک زيادي خواهند داشت و ترافيک بيشتر به معني فروش بيشتر است. اين عنوانها رتبه شما را در موتورهاي جستجو بهبود مي بخشند. براي صفحات داخلي خود نيز کلمات کليدي مناسبي در نظر بگيريد. سايتهاي تجارت الکترونيک معمولا سايتهاي بزرگي هستند. کلمات کليدي صفحات داخلي و ارتباط اين صفحات با هم براي موتورهاي جستجو بسيار مهم هستند. براي تصاوير محصولات خود حتما از تگ alt استفاده نماييد. عدم وجود اين تگ امتياز منفي بزرگي در رتبه شما ايجاد خواهد کرد.

8- استفاده آسان براي کاربر

پايگاههاي تجارت الکترونيک و رويه هاي فروش که استفاده از آنها دشوار است، مهمترين عامل صرف نظر مشتري از خريد هستند. پايگاه و رويه فروش براي استفاده کاربر بايد آسان و به اندازه اي مطمئن باشد که اطلاعات مربوط به فروش و مبالغ پرداختي هرگز از دست نرود.

9- امنيت سايت

سايت فروش بايد امن باشد و به بازديدکننده اطمينان بدهد که اطلاعات شخصي که او به سايت مي دهد در مکان مطمئني قرار مي گيرد و به هيچ عنوان در اختيار ديگران قرار نخواهد گرفت و يا فروخته نخواهد شد. اين موضوع براي خريداران online بسيار اهميت دارد بنابراين هرگونه تضمين و اطمينان از امنيت سايت باعث بهبود فروش خواهد شد.

10- صفحه تشکر از خريدار

بلافاصله بعد از دريافت سفارش مشتري، در صفحه مخصوصي از او تشکر نماييد. اين حسن ادب شما تاثير مثبتي روي بازديدکننده خواهد داشت و تضمين خواهد کرد که اين فرد تبديل به مشتري هميشگي شما شود و براي خريدهاي بعدي به سايت شما مراجعه کند.

يک سايت تجارت الکترونيک قطعا با سايت هاي شخصي و يا سايت سازمانهايي که قصد فروش از طريق سايت را ندارند، تفاوت دارد. تمرکز روي طراحي و سيستم هدايت و ديگر جنبه هاي سايت، همه بايد به نحوي باشد که هدف اصلي سايت که همان فروش است، را برآورد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: سايتهای زيبا به ندرت باعث فروش بالا می شوند ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

به ده دليل مردم از شما خريد نمي کنند

در اين مقاله ده دليل ساده ولي مهم عنوان شده که مي توانند در مورد تجارت شما هم صادق باشند. شايد بارها اين سوال را از خود پرسيده باشيد که چرا مردم از من خريد نمي کنند. دلايل زير به شما کمک مي کنند تا استراتژي بازاريابي و فروش تجارت الکترونيکي خود را بازنگري کنيد.

1 – يکي ازعوامل عدم موفقيت در زمينه بازاريابي زماني حاصل مي شود که سايت قادر به ايجاد بستري امن و قابل اطمينان در هنگام سفارش خريداران، نباشد. براي ايجاد چنين اطميناني، سايت مي تواند به خريداران اين اطمينان را بدهد که کليه عمليات سفارش خريد از طريق سرورهاي امن انجام خواهد گرفت. و برای مشتری اطمینانی ايجاد کند که کلیه اطلاعات از قبیل آدرس الکترونیکی و اطلاعات شخصی افراد به صورت کاملا محفوظ، نگه داري شده و به هيچ وجه فروخته نخواهند شد.

2 – چنانچه تبليغات سايت از قابليت جذب بالايي برخوردار نباشند. یکي از عوامل عدم جذب مشتريان، پرداختن به بيان کليه جزييات خدمات بدون ذکر قابليتهاي اصلي محصولات و خدمات است. همچنين به دليل عدم وجود تيترها ويا خبرهاي اصلي، سايت قادر به جذب مشتريان نخواهد بود. يکي ديگر از عوامل مهم عدم جذب مشتريان، عدم وجود رضايت نامه ساير مشتريان که از خدمات و محصولات شما استفاده کرده اند و همچنين نبود ضمانت براي محصولات و خدمات مي باشد.

3 – یکي ديگر از عوامل عدم موفقيت درامر بازاريابي، عدم وجود سیستمي مناسب جهت ترقيب کاربران به بازديد مجدد از سايت است. توجه به وجود چنين سيستمي به اين علت حايز اهميت است که، کليه افرادي که مايل به خريد جنس هستند در دفعات اولي که از هر سايت بازديد به عمل خواهند آورد، هرگز جنسي را خريداري نخواهند نمود. در اصل هر چقدر تعداد دفعات بازديد بيشتر شود، شانس و یااحتمال خريد نيز به ميزان قابل ملاحظه بالا خواهد رفت. موثرترين راه براي متمایل ساختن کاربران به بازديد مجدد، امکان عضويت رايگان در خبرنامه الکترونيکي وب سايت شما است.

4 – عاملي ديگرکه در عدم موفقيت سايت نقش دارد، عدم آگاهي دادن به خريداران در مورد تجارت شما است. بدين معنا که چنانچه خريداران اطلاعات کافي در مورد طرف مقابل خود که قرار است از آنها محصول را خريداري نمايند داشته باشند، با اطمينان و اعتماد بيشتري در اين راه گام بر مي دارند. در سايت خود صفحه اي با نام “درباره ما” شامل اطلاعاتي از قبيل تاريخچه بنگاه اقتصادي خود، کارمندان، اطلاعات تماس و غيره قرار دهيد.

5 – نبود راه هاي متعدد جهت دريافت سفارش از طرف مشتريان. از انواع روشهاي پرداخت پول مي توان به کارتهاي اعتباري، چک، پول نقد و فرمهاي خاص الکترونيکي ديگر اشاره نمود. شما قادريد با گذاردن راههاي گرفتن سفارشات از طريق تلفن، آدرس پست الکترونيکي، سايت، فکس، آدرس پستي و غيره زمينه را براي خريداران مساعد سازيد.

6 – عاملی ديگر در عدم پيشرفت امر بازاريابي، نداشتن ساختار و ظاهر حرفه اي وب سايت مي باشد. شما بايد نام دامنه اختصاصي براي وب سايت خود داشته باشيد که با تجارت شما مناسبت داشته باشد. ساختار طراحي صفحه بايستي به گونه اي شکل گرفته باشد که بازديد کنندگان قادر به پيمايشي ساده و سريع در آن باشند. و همچنين
بايستي طراحي گرافيکي صفحات کاملا مرتبط با نوع فعاليت سايت باشد.

7 – قبل از دادن چيزهاي رايگان به مشتريان، آنها بايد تبليغات شما را ببينند و سپس به صفحات ديگر سايت هدايت شوند. اگر سايت از قابليت ارايه محصولات رايگان در جهت متمايل ساختن بازديدکننده به سايت استفاده مي کند، بايستي اين محصولات يا در زير تبليغات سايت و يا در صفحات ديگر سايت واقع شوند. چنانچه ليستي از محصولات رايگان در بالاي تبليغات گذارده شوند، بازديدکنندگان هرگز به تبليغات براي محصولاتي که جهت فروش هستند، توجه نخواهند کرد.

8 –سايت شما قادر به جذب مخاطبان هدف شما نيست. يکي از ساده ترين راههاي موجود، بررسي خريدهاي انجام شده توسط مشتريان و بررسي علل توجه آنها به اين محصولات مي باشد. اطلاعات بدست آمده در اين زمينه، به شما در اصلاح روشهاي بازاريابي و نوع تبليغات کمک خواهند کرد.

9 – يکي از مهمترين عوامل شکست يک سايت، نداشتن سيستمي منظم جهت بررسي سايت ، تبليغات آن و در نهايت اصلاح آن است. فروشندگان زيادي هستند که هيچگاه تبليغات طراحي شده خود را تغيير نمي دهند. شما بايد همواره وضعيت تبليغات سايت خود را کنترل و اصلاح کنيد تا حداکثر ميزان پاسخ از تبليلغات را بدست آوريد.

10 – هيچ اجباري را جهت خريد محصولات خود به بازديدکننده الغاء نمکنيد. ممکن است محصولات شما به دليل کيفيتهاي بالايي که دارند، موردتوجه افراد زيادي واقع شود اما همين افراد به محض خروج از سايت، به مرور زمان و به تعويق انداختن زمان خريد، محصولات شما را فراموش خواهند کرد. براي حل اين مشکل، به بازديدکنندگان يک سري محصولات و امکانات رايگان و همچنين تخفيف بدهيد و در ضمن براي هر تخفيف يک زمان پايان اعتبار در نظر بگيريد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: به ده دليل مردم از شما خريد نمي کنند ,
:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

يکي از مؤثرترين روشهاي معرفي شرکتها، توليدات و محصولات آنها، انتشار خبرنامه هايي مرتبط با آنها مي باشد. چنين روشي به دليل وجود ترکيبي از عکس، نقاشي ،رنگ و غیره داراي بيشترين پايداري در ذهن مخاطب نسبت به ساير روشهاي ديگر تبليغاتی خواهيد بود.
روابط عمومي سازمان ها و نهادها و شرکت هاي بزرگ بيشترين تلاش خود را در جهت استفاده از روش هاي مناسب و موثر در جلب مشتريان بالقوه و تبديل آنها به مشتريان واقعي صرف کرده و هزينه هاي زيادي براي اين موضوع خرج مي کنند. در دنياي رقابتي سالم که مشتري حق انتخاب دارد، هر شرکتي که رابطه بهتر و گسترده تري با مردم داشته باشد، مشتري بيشتر و در نتيجه فروش بيشتري خواهد داشت.
مردم ديگر جذب تبليغات مستقيم محصولات و خدمات نمي شوند و بايد سعي کرد از راه ارائه اطلاعات و آموزش ها و فرهنگ سازي ها، نظر آنها را به سمت شرکت خود جلب کنيد.

در اين مقاله به بررسي 11 نکته در جهت پياده سازي خبرنامه براي اهداف ارتباط هاي مردمي و عمومي (Public Relations) خواهيم پرداخت. اگر چه اين موارد به عنوان نکات پايه در جهت پياده سازي خبر نامه هاي چاپي مي باشند اما موارد متعددي از آنها نيز در خبرنامه هاي الکترونيکي نيز مورد استفاده قرار مي گيرند.

1- براي خوانندگان خود و نه براي خود، بنويسيد. چنانچه در کليه مقالات ، از يک سري اطلاعات جذاب و مورد توجه خواننده استفاده نماييد، مخاطبين بيشتري را جذب خواهيد نمود. به عبارت ديگر ارايه مطالب مهم و جامع در خبرنامه تاثير به سزايي در جذب مخاطبين خواهد داشت. از ارائه مطالب قديمي و تکراري پرهيز کنيد. توجه داشته باشيد که در کيفيت خبرنامه خود بايد به رقابت با ساير شرکت هائي که مثل شما براي مردم خبرنامه ارسال مي کنند باشيد. ممکن است خبرنامه شما در ميان ده ها خبرنامه ديگر به دست مشتريان برسد. پس کيفيت آن خيلي مهم است.

2- يکي از مؤثرترين عوامل در جذب مخاطبين به کار گيري تيترهاي جذاب در نشريه مي باشد. چنانچه مقالات از اين قابليت برخوردار نباشند، خوانندگان تمايلي به ادامه خواندن خبرنامه پيدا نخواهند کرد. تيتر ها بايد طوري انتخاب شوند که براي مردم هيجان انگيز باشد و آنها را ترقيب کند که مقاله ها را بخوانند. در انتخاب تيتر ها وقت بيشتري صرف کنيد چون باعث مثبت تر بودن اثر مقاله شما در خواننده مي شود.

3- عاملي ديگر در جذب خوانندگان، به کار گيري ساختار طراحي حرفه اي و جذاب مي باشد. استفاده از فرمت چند ستونی و عناصر گرافيکي مناسب شما را به اين اهداف نزديک خواهند ساخت. یکي از مواردي که کمک مؤثر در جهت بدست آوردن اين ساختار خواهد نمود، قرارگيري مناسب و سازمان يافته تصاويرو عناصر گرافيکي در صفحه مي باشد.

4- يکي ازعوامل عدم جذب خوانندگان، استفاده از نقاشي هاي نامناسب و با کيفيت نامطلوب در خبرنامه هاي خارج شرکت مي باشد. اين گونه نقاشي ها براي خبرنامه هاي خانگي ممکن است مناسب باشند. چنانچه مي خواهيد خبرنامه اي با کيفيت بالا توليد نماييد، از بکاربردن اين گونه تصاوير در آنها جددا خودداري نماييد. در اصل استفاده از آنها نه تنها کمکي به زيباسازي خبرنامه نخواهد کرد بلکه سطح کيفيت مقالات را نيز پايين خواهند آورد. حال، چنانچه به استفاده از نقاشي ها در خبرنامه نيز مايليد، تنها از يک گروه تصويري خاص متناسب با سطح کيفيت خبرنامه استفاده نماييد. استفاده ترکيبي ازتصاوير کارتوني در خبرنامه اي حاوي تصاوير با کيفيت بالا ،باعث افت کيفيت آن خواهد شد.

6- يکي ديگراز راههايي که در جذب مخاطبين بسيار حايز اهميت است، استفاده از دو رنگ (مشکي به همراه يک رنگ تند ) در خبرنامه مي باشد.استفاده از اين قابليت در رنگ آميزي خبرنامه، آن را بسيار حرفه اي تر از خبرنامه هايي تک رنگ مي نمايد.

7- چنانچه در خبرنامه، از بيش از دو يا سه نوع قلم مختلف استفاده نماييد، نشريه دچار افت کيفيت خواهد شد. سعي کنيد حد اکثر از سه نوع قلم براي تيتر ها، متن و بخش هاي مهم، استفاده کنيد. در خبرنامه هاي الکترونيکي فارسي، از قلمي استفاده کنيد که نياز به نصب جداگانه در سيستم عامل نداشته باشد. قلم مورد استفاده در خبرنامه هاي فارسي معمولا Tahoma است که هرچند زياد زيبا نيست ولي براي خوانندگان فارسي زبان کاملا آشنا است. نيازي نيست از ساير قلم ها استفاده کنيد. با تغيير اندازه و ساير افکت ها روي همين قلم مي توانيد به هدف خود برسيد. اندازه قلم 9و 10 و 12 براي خبرنامه ها مناسب است.

8- يکي از مواردي که همواره مورد توجه مردم قرار مي گيرد، اين است که احساس شود نشريه در جهت حفظ محيط زيست نيز گام برمي دارد. يکي از راههاي ايجاد چنين حسي در مخاطب، استفاده ازکاغذهاي بازيافتي در چاپ خبرنامه مي باشد. چنانچه مي خواهيد اين عمل تاثير بيشتري نيزبر روي مخاطبين بگذارد، طي اعلاميه اي آن را به اطلاع خوانند گان نيز برسانيد.

9- استفاده از کادر نظر خواهي به همراه اطلاعات تماس با ناشر، ويراستار و ساير کارمندان يکي ديگر از عواملي است که مخاطبين به آن توجه قابل ملاحظه اي دارند. زيرا تمامي افراد مايلند اطلاعات کافي در مورد مکاني که پيشنهادات و انتقادات خود را ارسال مي نمايند، داشته باشند. سعي کنيد خبرنامه را مردمي تر جلوه دهيد. حتي اگر آن را توسط نرم افزار ارسال خبرنامه ارسال مي کنيد، حتما اطلاعات شخصي افراد توليد کننده و نحوه تماس با آنها را در خبرنامه بنويسيد.

10- يکي ديگرازعوامل موفقيت نشريه زماني حاصل خواهد شد که خبرنامه در بازه هاي زماني منظم چاپ شود. نشر فصلي خبرنامه ها به همراه يک سري اطلاعات جذاب مي تواند براي بسياري از بنگاه هاي اقتصاديمناسب باشد. همچنين، اگر بتوانيد تاريخ نشر خبرنامه را با حوادث و يا اتفاقات مهم همزمان نماييد، خوانندگان بيشتري را جذب خواهيد نمود.

11- درهر نشريه خواستار دريافت پيشنهادات و انتقادات خوانندگان باشيد. جهت ايجاد چنين زمينه اي، در هر نشريه از يک سري فرم نظرخواهي استفاده نماييد و يا با گذاردن آدرس پست الکترونيکي خود اين امکان را فراهم سازيد.

خبرنامه ها به عنوان موثرترين و ساده ترين راه حفظ ارتباط با مشتريان بالقوه، همواره مورد توجه مردم بوده اند. دليل اين موضوع رسيدن راحت و به موقع اطلاعات با قيمت بسيار اندک، به دست مخاطب است. ارسال خبرنامه بايد همواره در ليست فعاليت هاي ارتباط مردمي سازمان شما باشد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: يازده نکته مهم در تهيه خبرنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

هفت راه جذب لينك‌ هاي ورودي يك ‌سويه


همه ما از اين مطلب آگاهيم كه لينك‌هاي ورودي به سايت نقش مهمي در افزايش رتبه‌ي سايت در موتورهاي جستجو دارند. همچنين با اين روش مي‌توانيم بازديدكنندگان بيشتتري را به سايت خود جذب كنيم. چگونه مي‌توانيم لينك‌هاي ورودي يك‌سويه داشته‌باشيم؟ راه‌هاي بي‌شمار براي اين كار وجود دارد؛ من در اين مقاله 7 روش مهم و مؤثر را در نظر گرفته‌ام.
حتماً اطلاع داريد كه مبادله‌ي لينك متداول‌ترين راه براي جذب لينك از سايت‌هاي مختلف است. به اين ترتيب شما بايد از يك لينك دو طرفه‌ استفاده كنيد. در اين مقاله راه‌هاي جذب لينك را، بدون اختصاص لينك برگشتي، بررسي مي‌كنيم. در واقع هدف ما اين است که قراردادن لينک به سايت خود را براي مديران ساير وب سايت ها آنقدر جذاب کنيم که مجبور نباشيم در ازاياين کار، ما نيز به سايت آنها لينک بدهيم. البته هميشه توجه داشته باشيد که ارتباط هاي دوطرفه است که باعث گسترش اينترنت تا اين حد شده و نمي توان توقع داشت که اين راه کارها، هميشه لازم و يا کارساز باشند چرا که اگر چنين بود، همه دلشان مي خواهد که بقيه به سايت آنها ارتباط يک طرفه برقرار کنند که اين امر کاملا غير ممکن است.

و اين هم 7 روش جذب لينك‌هاي ورودي يك‌ سويه:

1. محتوا
وب‌سايت خود را از مقالات و مطالب مفيد و با ارزش پر كنيد؛ به اين ترتيب مي‌توانيد لينك‌هاي ورودي بي‌شماري جذب‌ كنيد. با داشتن مطالب سودمند، طبيعي است كه صاحبان سايت‌ها لينك سايت خود را در اختيار شما بگذارند. زيرا مطالب سايت شما براي آنها ارزشمند است.
برخي از روش‌هاي مربوطه عبارتند از: مقالات رايگان، ابزارهاي جديد، نكات روز و ارايه‌ي منابع مرتبط با سايت. هم‌چنين مي‌توانيد در سايت ‌خود بلاگ داشته باشيد و مطالب آن را به طور مرتب به روز كنيد.

2. اظهار نظرهاي بازديدكنندگان
امروزه سايت‌ها اظهارنظرهاي مثبت بازديدكنندگان و مشتريان تجاري خود را در سايت خود قرار مي‌دهند. با مبادله‌ي اين نظريات اين سايت‌ها غالباً يك لينك برگشتي به سايت شما اختصاص مي‌دهند.
مي‌توانيد با مشاهده‌ي يك سايت با مطالب خارق‌العاده يا به هنگام رضايت از يك معامله‌ي شغلي، پيام‌هاي تشكر و تعريف به آن سايت بفرستيد. اگر آنها پيام شما را منتشركنند، لينكي هم به سايت شما مي‌فرستند. در صورت ادامه‌ي اين كار در مدت كوتاهي تعداد اين لينك‌ها به شكل قابل توجهي افزايش مي‌يابد.

3. دايركتوري‌هايOn Line
دايركتوري‌هاي بي‌شماري هستند كه لينك سايت‌ها را در ليست خود قرار مي‌دهند. اين يك روش سودمند براي جذب لينك‌هاي يك ‌سويه است. بيشتر دايركتوري‌هاي مشهور يا در ازاي مبلغي پول نام سايت شما در ليست خود قرار مي‌دهند و يا يك لينك برگشتي در دايركتوري ايجاد مي‌كنند. در صورت تمايل مي‌توانيد لينك خود را در اختيار آنها قرار داده يا مبلغ را پرداخت كنيد. البته دايركتوري‌هاي زيادي وجود دارند كه بدون هيچ درخواستي سايت شما را ثبت مي‌كنند.
كافي است دايركتوري‌هايي با خدمات رايگان بيابيد؛ به اين ترتيب لينك‌هاي ورودي يك‌سويه را در سايت خود خواهيد داشت. مي‌توانيد درhttp://www.Directory-Pages.com چند دايركتوري و هم‌چنين اطلاعاتي درباره‌ي شرايط پذيرش در دايركتوري‌ها بيابيد. چندين وب سايت ايراني هم وجود دارند که شما ميتوانيد بصورت رايگان سايـت خود را در آنها ثبت کنيد:

www.iranece.com
www.persialinx.com
www.hotclassify.com
www.journalbiz.com
www.shopiran.ir

4. مقاله
نگارش مقاله يكي از بهترين راه‌هاي جذب لينك‌هاي يك‌سويه است. صاحبان سايت‌ها اغلب به دنبال محتواي مفيد براي سايت و مجلات الكترونيكي خود هستند. مي‌توانيد با نوشتن مقاله نيازهاي سايت‌ها، مجلات الكترونيكي و دايركتوري‌ها را بر‌آورده كنيد.
هم‌چنين مي‌توانيد در انتهاي مقاله به طور خلاصه درباره‌ي سايت و فعاليت‌هاي شغلي خود توضيح داده، آن را با لينك سايت خود همراه كنيد. با استفاده از اين روش سيل لينك‌هاي يك‌ سويه به سايت شما سرازير مي‌شود.

5. كتاب الكترونيكي(E-Book) رايگان
مي‌توانيد اين كتاب‌ها را با لينك‌هاي يك‌سويه مبادله كنيد و يا لينك‌هايي را به سايت خود در آن قرار دهيد. گنجاندن اين لينك‌ها در E-Book ها ترافيك سايت را افزايش‌ مي‌دهد. حتماً فكر مي‌كنيد اين كار از عهده‌ي شما بر نمي‌آيد. منظور من هم توليد کتاب الکترونيکي با كار طاقت فرساي نوشتن نيست؛ كافي است مجموعه‌اي از مقالات مورد علاقه و منابع مرتبط با سايت خود را جمع‌آوري كنيد و آنها را ويرايش کرده و بصورت يک فايل PDF در آوريد. يک نام خوب و يک طرح جلد جذاب هم طراحي کنيد . کتاب الکترونيکي شما آماده خواهد بود. جذابيت هرچه بيش‌تر اين مطالب مساوي است با لينك‌هاي بيش‌تر.

6. بلاگ
به چند روش مي‌توانيد از بلاگ استفاده كنيد. اولين راه،ايجاد يك بلاگ در وب‌سايت و به روز كردن دايمي آن است. بلاگ‌ها غالباً به دليل داشتن مطالب جديد بازديدكنندگان زيادي دارند.
دومين راه جذب لينك‌هاي يك‌سويه به سايت، پيوستن به دايركتوري بلاگ‌ها است. درست مانند دايركتوري‌هاي سايت‌ها، دايركتوري‌هاي بلاگ بي‌شماري در شبكه‌ي اينترنتي وجود دارد كه حاضرند بلاگ شما را ثبت كنند. مي‌توانيد در سايت گوگل “blog directory” را جستجو كنيد.
سومين روش، ايجاد بلاگ در محلي غير از سايت خود است. سپس بايد لينكي از اين بلاگ در سايت خود بگذاريد. حال مي‌توانيد بلاگ خود را در دايركتوري ثبت كرده، رتبه‌ي خود را به ازاي اين صفحه‌ي اضافه و افزايش بينندگان بالا ببريد.

7. دايركتوري رايگان مقالات
در سايت خود يك دايركتوري مقاله ايجاد كرده،در ازاي تبادل يك لينك برگشتي، به باز‌ديدكنندگان خود اجازه دهيد مقالات خود را در اين بخش قرار دهند. به اين ترتيب علاوه بر لينك‌هاي يك‌سويه، مطالب زيادي در سايت خود خواهيد داشت.

حالا شما 7 روش جذب لينك‌هاي يك ‌سويه‌ را در اختيار داريد. مي‌توانيد از همين حالا شروع كنيد؛ خواهيد ديد در يك چشم به ‌هم ‌زدن با افزايش لينك‌ها ترافيك و رتبه‌ي سايت شما زياد مي‌شود.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: هفت راه جذب لينك‌ هاي ورودي يك ‌سويه ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()