نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

تقويت تاثير تبليغات در وب


مراجعين وب هدفمند هستند و به تبليغاتي که به هدف آنها مربوط نشود، توجهي نمي کنند. براي موفقيت، آگهي ها بايد با اهداف و آنچه در ذهن کاربران است، هماهنگ باشد.

دلايل مختلفي براي عدم موفقيت تبليغات روي وب وجود دارد. اما اين موضوع زماني قابل توجه است که آگهي به موضوع مورد علاقه کاربر مربتط باشد و باز هم شکست بخورد. چرا اين اتفاق مي افتد؟

براي شروع بايد علل موفقيت تبليغات متني در موتورهاي جستجو را بررسي کنيم.
هر کاربري به دنبال يک هدف است – ممکن است دنبال اطلاعاتي درباره دوربينهاي ديجيتال باشد يا بخواهد کتابي خريداري کند. در هر صورت، توجه کاربر کاملا به مسائلي معطوف است که به نحوي او را به هدف خود مي رساند.
هنگامي که کاربر عنواني براي جستجو وارد مي کند، موتور جستجو آگهي هايي را که مستقيما مربوط به موضوع جستجو باشد، برمي گرداند. بنابراين کاربران آنها را مشاهده و دنبال مي کنند. حتي اين گونه آگهي ها موثرتر از نتايج ديگر جستجو هستند زيرا نشان دهنده اعتبار تبليغ کننده و علاقه او به جذب مشتريان است.

نشانه گرفتن اهداف کاربر
متوجه شديم که رمز موفقيت تبليغات مطابق بودن آن با اهداف کاربر است. براي رسيدن به اين مقصود، آگهي هاي متني روش موثري است. تبليغات گرافيکي نگاه بيننده را به خود جذب مي کند. اما تبليغات هدفمند تضميني براي جلب توجه و ذهن بيننده است. بنابراين بايد مسائل جانبي و نمايشي نامربوط را کنار بگذاريد و بسيار صريح موضوع فروش خود را به اطلاع بيننده برسانيد. البته به همراه يکی لينک به صفحه ای که اطلاعات جزئی درباره محصولات در آن قرار دارد. انتظار انتقال تمام اطلاعات از طريق يک آگهی بسيار غير منطقی است و کسانی که سعی دارند مطالب زيادی را به زور در يک تبليغ کوچک بگنجانند، منافع ابرمتنها را از دست می دهند.
آگهی هايی که در مواقع مختلف ناگهان ظاهر می شوند يا تبليغ در سايتهای خبری و ديگر سايتها بسيار وسوسه کننده است اما با اين کارها موفق نمی شويد زيرا در راستای هدف بيننده پيش نمی رويد. کاربران اکنون می خواهند خبری را مطالعه کنند يا مشغول هر کار ديگری هستند که به خاطر آن به سايت آمده اند و تبليغات در اين زمان حتی اگر کشش زيادی داشته باشند، مورد توجه واقع نمی شوند.
و هنگامی که کار آنها به اتمام می رسد و آماده دريافت تبليغات هستند، آن آگهی ها ديگر وجود ندارند.

مزايای ثبات
بسياری مواقع پيش آمده است که مشغول انجام کاری روی سايت هستيم و متوجه آگهی جالبی می شويم. اين اتفاق معمولا در زمانهای مرده ای که منتظر باز شدن صفحه جديدی هستيم پيش می آيد. يک پيغام روانی در ذهن ما ايجاد می شود که برگرديم و آن را ببينيم. اما حدس بزنيد چه اتفاقی افتاده است؟ در برگشت آگهی ديگری در آن محل قرار دارد و اين مغاير با يکی از اصول اوليه طراحی مناسب است : ثبات.

مکينتاش در سال 1984، به طراحان توصيه کرد که اطلاعات را به طور ناگهانی از کاربران نگيرند. اين مسئله مصداقهای متفاوتی دارد، ذهن کاربران در صورت مواجه شدند با ظاهر متفاوت يک صفحه مغشوش خواهد شد.
مثلا زمانی که در حال خواندن روزنامه هستيد، صفحه ها را برمی گردانيد و داستان را دنبال می کنيد و ناگهان چشمتان به آگهی جذابی می افتد به احتمال زياد به خواندن خبر ادامه می دهيد اما پيامی در ذهنتان حک می شود که بعدا برگرديد و آنرا ببينيد. در برگشت هنوز هم آگهی در محل قبلی وجود دارد.

وب سايتها هم بايد به همين ترتيب عمل کنند. نبايد ميان کار مردم مزاحم آنها شد. بايد به نحوي به آنها امکان داد تا بعدا به آن مراجعه کنند. حتی اگر از آن صفحه خارج شده باشند. مثلا می توان در محل مخصوص تبليغات دکمه ای قرار داد که ده آگهی آخر را نمايش دهد. ما پيش گويی می کنيم که با اين کار موفقيت آگهی ها افزايش می يابد. اين راهکار شبيه روشی است که در صفحات اصلی سايت استفاده می شود و آرشيوی از رويدادهای اخير سايت در آن تشکيل می شود.

متاسفانه اکثر وب سايتهای کنونی راه اشتباهی را برای تبليغات طی می کنند و هر روز حجم آنها را بيشتر و آزاردهنده تر می کنند. حرکت در خلاف جهت اصلا راه عاقلانه ای نيست.

آيا می خواهيد آگهی شما مؤثر باشد ؟
در سايتی که خوب طراحی شده آگهی بدهيد. از منافع ابرمتنها غافل نشويد. و از همه مهم تر به مسائل روانشناسی بينندگان دقت کنيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: تقويت تاثير تبليغات در وب ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

ده روش موثر در افزايش اعضاي خبرنامه


خبرنامه الکترونيکي پديده جديدي در اينترنت نيست و همه‌ي ما هر روز با آنها سروکار داريم. شايد کمتر کسي را بتوان يافت که روزانه چند خبرنامه‌ي الکترونيکي از منابع مختلف دريافت نکند. اين خبرنامه‌ها به دلايل مختلف مثل:

- خبر پراکني فني، فرهنگي، سياسي و غيره
- معرفي شرکت
- معرفي محصول
- اعلاميه ها

به دست ما مي‌رسند و ما قبلا” در يک وب سايت خاص در آنها عضو شده‌ايم. خبرنامه ها با ساختار تماما” متن و يا ابرمتن به دست ما مي‌رسند. خبرنامه‌هاي متني به دليل کم حجم بودن و سازگاري با همه نوع سيستم عامل، محبوبيت خاص خود را دارند و اينترنت‌کارهاي قديمي و حرفه اي، اين نوع خبرنامه ها را ترجيح مي‌دهند. خبرنامه‌هاي ابرمتني شامل اطلاعات بسيار جذاب‌تري هستند، چون با امکانات ابرمتن، امکان گنجاندن تصوير و رنگ و قلم هاي متنوع در آنها وجود دارد، اما حجم آنها بالاتر است و در زمان خواندن آنها حتما” بايد ارتباط اينترنت برقرار باشد تا تصاوير موجود در آنها قابل ديدن گردد.

عضويت در خبرنامه‌ها بسيار آسان است و معمولا” فقط با ارايه‌ي يک آدرس پست الکترونيک معتبر مي‌توان در آنها عضو شد. نحوه‌ي عضويت هم معمولا” به دليل مشکلات نامه‌هاي ناخواسته يا هرزنامه، به صورتDouble-Optin است يعني وقتي آدرس پست الکترونيک را ارايه مي‌کنيم، يک نامه براي تاييد عضويت براي ما ارسال مي‌شود و اگر ما آن را تاييد کنيم، عضويت ما در خبرنامه قطعي مي‌شود. در اين حالت مشکل عضويت ما در يک خبرنامه نا‌خواسته توسط دوستان‌مان وجود نخواهد داشت.

تمام خبرنامه‌ها بايد امکان لغو عضويت را به آساني در اختيار اعضا قرار دهند و در تمام نامه‌هاي ارسالي، اين موضوع مشخص شده باشد. اگر خبرنامه‌اي به دست شما برسد که امکان لغو عضويت در آن نباشد، به احتمال زياد هرزنامه است. براي لغو عضويت هم معمولا” از روش Double-optout استفاده مي‌شود تا شما به طور ناخواسته توسط دوستان‌تان از عضويت خبرنامه خارج نشويد.

معمولا” وب سايت‌هاي حرفه‌اي‌تر، به شما اين امکان را مي‌دهند که آرشيو خبرنامه‌هاي قبلي و يا يک نمونه خبرنامه را ببينيد تا در صورت علاقه، در آن عضو شويد. در اين حالت، اعضا، خبرنامه فيلتر شده و کاملا” مناسب را دريافت خواهند‌کرد.

امروزه شما کمتر مقاله‌اي در مورد روش‌هاي افزايش محبوبيت وب سايت و يا روش‌هاي حفظ مشتري را مي‌توانيد پيدا کنيد که به وجود خبرنامه الکترونيکي اشاره نکنند و در بسياري از موارد هم، اولين و بهترين روش اعلام مي‌شود.

تقريبا” اکثر وب سايت‌هاي معتبر و يا وابسته به شرکت‌هاي معتبر، به شما امکان عضويت در خبرنامه تخصصي خود را مي‌دهند و به طور کاملا” مرتب، اطلاعات مناسب را برايتان ارسال مي‌کنند.

حالا موضوع مهم براي صاحبان خبرنامه ها اين است که تعداد اعضاي خود را افزايش دهند، چون هر عضو خبرنامه که مدت‌ها اطلاعات شرکت و محصولات آنها را دريافت کرده است، مي‌تواند يک مشتري بالقوه باشد. بنا‌بر‌اين، رقابت در افزايش تعداد اعضا بسيار شديد شده‌است. اما چگونه مردم را تشويق کنيم که در خبرنامه‌ما، از ميان هزاران خبرنامه مشابه، عضو شوند و هر هفته يا هر ماه به حرف‌هاي ما گوش دهند؟ در اين مقاله، 10 روش بسيار مهم در جلب اعضاي بيشتر براي خبرنامه وب سايت خود را خواهيد يافت که عمل به آنها، باعث افزايش ناگهاني تعداد اعضاي خبرنامه شما خواهد شد.

1- رضايت اعضاي فعلي در مورد خبرنامه خود را از آنها بپرسيد و نظرات مثبت آنها در مورد خبرنامه را در وب سايت خود قرار دهيد. مردم معمولا” به تاييديه‌هاي ديگران در مورد يک موضوع اهميت مي‌دهند.

2- به بازديد کنندگان اين امکان را بدهيد که قبل از عضويت، نمونه‌ي خبرنامه شما را ببينند. با اين کار، علاوه بر رعايت حق تصميم بازديد کننده، اعتماد به نفس خود در مورد مفيد بودن خبرنامه خود را نيز اعلام کرده‌ايد. براي اين منظور، بايد از ابزار و امکاناتي استفاده کنيد که بتوان بايگاني خبرنامه‌هاي قبلي را به بازديد کننده ارايه کرد.

3- مقاله بنويسيد تا بازديد کنندگان ببينند که با عضويت در خبرنامه‌ي شما، چه مطالب با ارزشي را به دست خواهند آورد. مقاله‌هاي خود را به ليست‌ها و سايت‌هاي مخصوص مقالات، ارسال کنيد تا فراگير شوند.

4- مقاله‌هاي خود را با ساير صاحبان خبرنامه به اشتراک بگذاريد و از مقاله‌هاي آنها در خبرنامه خود استفاده کنيد. با اين کار، در پراکنده شدن مقالات خود و در نتيجه جلب بيشتر عضو گام بر‌مي‌داريد و علاوه بر آن، مقاله‌هاي بيشتري که ديگران زحمت نگارش آن را کشيده‌اند، در خبرنامه‌ي خود ارايه خواهيد کرد.

5- به مردم براي عضويت در خبرنامه خود جايزه بدهيد. اين جايزه مي‌تواند مبلغي پول، قرعه کشي براي دريافت کارت اينترنت رايگان، يک سي دي آموزشي رايگان، کاتالوگ رايگان محصولات و … باشد. مردم از دريافت اين گونه جوايز بسيار خوشحال مي‌شوند و نه تنها عضو خبرنامه شما باقي مي‌مانند، بلکه به دوستان خود نيز عضويت در ليست شما را پيشنهاد خواهند داد.

6- فضاي تبليغاتي موجود در خبرنامه خود را با ساير صاحبان خبرنامه به اشتراک بگذاريد. در اين صورت بدون پرداخت هزينه، خبرنامه خود را تبليغ خواهيد کرد. تبليغ در خبرنامه‌ها، جذابيت بيشتري براي خواننده دارد تا تبليغ در سايت‌ها. چون خواننده مي‌داند که اين تبليغ حتما” با علايق او همخوان است و احتمال کليک روي آن زياد خواهد بود. سعي کنيد جنبه اطلاع رساني خبرنامه خود را با انبوه تبليغات آلوده نکنيد. هميشه در تبليغات، با دقت عمل کنيد تا ضد تبليغ نشود.

7- در صفحه تشکر از عضويت که براي اعضاي جديد ظاهر مي شود، امکان عضويت در ساير خبرنامه‌هاي مرتبط غير رقيب خود را بدهيد و از ساير صاحبان خبرنامه بخواهيد همين سرويس را به شما بدهند. وقتي از مردم تشکر مي‌کنيد که در خبرنامه‌ي شما عضو شده اند، آمادگي دريافت پيشنهاد‌هاي جذاب ديگري را نيز خواهند داشت.

8- نامه خوش آمد گويي نيز مي‌تواند محل مناسبي براي معرفي ساير خبرنامه‌هاي مرتبط با خبرنامه شما باشد و ديگران نيز در صفحه خوش آمد گويي خبرنامه خود، همين سرويس را به شما خواهند داد. البته اين صفحه معمولا” چندان خواننده نخواهد داشت، چون قبلا” يک بار از عضويت آنها تشکر کرده ايد.

9- يک بخش به عنوان پيشنهاد شما به اعضا براي عضويت در ساير خبرنامه ها را با انشاي خودتان قرار دهيد و از ساير صاحبان خبرنامه بخواهيد همين سرويس را به شما بدهند. در اين بخش که مي تواند مثلا” در حاشيه سمت چپ خبرنامه شما باشد، مي‌توانيد نظر مثبت خود در مورد يک خبرنامه ديگر را اعلام کنيد و به مردم پيشنهاد دهيد در آن عضو شوند.

10- خبرنامه خود را به ليست‌ها و موتورهاي جستجوي مخصوص خبرنامه ها ارسال کنيد. با اين کار، مردم بيشتري از وجود خبرنامه شما آگاه خواهند شد و علاوه بر اعضاي بيشتر، فروش بيشتر فضاي تبليغ در خبرنامه خود و همچنين کساني که بخواهند با شما همکاري متقابل داشته باشند را خواهيد يافت.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: ده روش موثر در افزايش اعضاي خبرنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

سايتهای زيبا به ندرت باعث فروش بالا می شوند


طراحی يک سايت تجارت الکترونيک بسيار جدی تر و مشکل تر از داشتن يک سايت جالب برای بازديد کننده است. هر چند جذابيت سايت عامل مهمی است اما بايد به همان اندازه به کارايی سايت نيز اهميت داده شود. به نظر می رسد که بسياری از طراحان وب روی ظاهر سايت بيشتر از کارايی آن تمرکز می کنند. اما بازديدکننده ای که به علت ضعف کارآيی، از سايت نا اميد می شود، به سرعت سايت را ترک خواهد کرد و هرگز بازنخواهد گشت.

در طراحی سايتهاي تجارت الکترونيکي به اطلاعات پايه اي در زمينه طراحي سايت و کمي تجربه و تمرين احتياج است. طراحي اين سايتها اصول اوليه اي دارند که اگر آنها را رعايت نکنيد، متاسفانه هيچ وقت نخواهيد توانست سايت خود را از نظر امکانات و کارآيي به حدي برسانيد که بازديدکنندگان را راضي نماييد.

براي ايجاد فروش بيشتر از طريق سايت روي نکات زير تمرکز کنيد.

1- زمان LOAD ، اندازه صفحات و سيستم هدايت بازديدکننده در سايت

صفحاتي که به کندي ظاهر مي شوند، صفحات بسيار بزرگ يا بسيار کوچک و دشواري حرکت در سايت، هر کدام به تنهايي کافي هستند تا بازديدکننده را خسته و نا اميد نمايند. بازديدکننده هرگز نبايد منتظر ظاهر شدن صفحات بماند، هرگز نبايد براي خواندن اطلاعات مورد نظرش صفحه را بالا و پايين کند و هرگز نبايد براي اطلاعاتي در مورد خريد اجناس مورد نظرش، با دشواري تمام سايت را جستجو کند.

سايتهاي داراي صفحات مرتب، سريع و هدفمند معمولا در امر فروش نيز موفق تر هستند.

براي اطمينان از سرعت بالا آمدن سايت خود به آدرس زير مراجعه نماييد:

http://www.tracert.com

اين سايت از روي سايز صفحات و حجم اطلاعات شما، سرعت را حدس نمي زند بلکه به راستي از نقاط مختلف جهان به سايت شما وصل مي شود و سرعت متوسط بالا آمدن سايت را به شما برميگرداند.

2- استفاده کمتر از عوامل گرافيکي

اگرچه عوامل گرافيکي فريبنده و جذاب به نظر مي رسند، اما معمولا براي فروش موثر نيستند. حتي در صورت استفاده زياد ممکن است نتيجه برعکس ايجاد کند. زيرا باعث خواهند شد که سرعت سايت بسيار پايين بيايد و ضمنا ممکن است ذهن بينندگان سايت را از هدف اصلي سايت که فروش است، دور نمايند. اگر لازم است که از عوامل گرافيکي استفاده کنيد بايد تصاوير مناسب براي سايت انتخاب نماييد و سايز آنها را تا حد ممکن کوچک کنيد. اکثر تصاوير گرافيکي را مي توان حدود 20 درصد کوچک کرد بدون آن که لطمه اي به کيفيت و تاثير تصوير وارد شود.

در سايت زير ابزار مفيدي براي بهينه سازي تصاوير گرافيکي براي استفاده در محيط وب وجود دارد:

http://www.netmechanic.com/accelerate.htm

3- استفاده از CSS (cascading style sheet)

با استفاده از فايل هاي CSS مي توانيد بسياري از تگ هاي تکراري html مانند Font را حذف نماييد. اين گونه تگ ها معمولا 5 تا 7 درصد حجم صفحات شما را اشغال مي کنند. تصور کنيد که در صورت داشتن 100 صفحه در سايت، در چه حجمي صرفه جويي خواهيد کرد.

4- شکستن سايت به جدولهاي (table) کوچکتر

به جاي قرار دادن کل صفحه در يک جدول بزرگ، آن را به بخشهاي کوچکتر تقسيم نماييد. با اين کار هنگام ورود بازديدکننده بخشهاي مختلف صفحه شما به تدريج ظاهر مي شوند و بازديدکننده مجبور نمي شود مدت زمان زيادي به صفحه سفيد خيره شود تا صفحه شما بالا بيايد. اين نکته از مواردي است که معمولا فراموش مي شود.

5- استفاده از نقشه سايت

نقشه سايت نه تنها باعث افزايش رتبه شما در موتورهاي جستجو مي شود، بلکه در واقع راهنماي بازديدکنندگان سايت به شمار مي آيد و از سردرگمي آنها در سايتهاي بزرگ مانند سايتهاي تجارت الکترونيک جلوگيري مي کند. نقشه سايت همانگونه که از نام آن مشخص است بايد نشاندهنده مسيرهايي باشد که بازديدکنندگان مي توانند در سايت شما طي کنند. موتورهاي جستجو نيز از روي همين نقشه، سايت شما را پيمايش مي کنند. بنابراين نقشه سايت يکي از عوامل ضروري سايت هاي تجارت الکترونيک محسوب مي شوند.

6- محتويات غني

محتوياتي که شامل کلمات کليدي باشند و هدفمند و با رعايت اصول نوشته شده باشند، باعث افزايش رتبه در موتورهاي جستجو مي شوند. همچنين بازديدکننده را علاقمند خواهند کرد که از شما خريد کند. همانطور که شيوه نوشتاري غلط باعث راندن مشتريان خواهد شد و عدم وجود کلمات کليدي رتبه شما را در موتورهاي جستجو پايين خواهد آورد. شيوه نوشتار اولين راه تاثيرگذاري بر روي بازديدکننده ای است که تازه به سايت شما مراجعه کرده است، بنابراين توجه دقيق و کافي به محتويات سايت معمولا موجب فروش بيشتر خواهد شد.

7- عنوان (title) صفحات

صفحاتي که داراي عنوانهاي غني از کلمات کليدي هستند، ترافيک زيادي خواهند داشت و ترافيک بيشتر به معني فروش بيشتر است. اين عنوانها رتبه شما را در موتورهاي جستجو بهبود مي بخشند. براي صفحات داخلي خود نيز کلمات کليدي مناسبي در نظر بگيريد. سايتهاي تجارت الکترونيک معمولا سايتهاي بزرگي هستند. کلمات کليدي صفحات داخلي و ارتباط اين صفحات با هم براي موتورهاي جستجو بسيار مهم هستند. براي تصاوير محصولات خود حتما از تگ alt استفاده نماييد. عدم وجود اين تگ امتياز منفي بزرگي در رتبه شما ايجاد خواهد کرد.

8- استفاده آسان براي کاربر

پايگاههاي تجارت الکترونيک و رويه هاي فروش که استفاده از آنها دشوار است، مهمترين عامل صرف نظر مشتري از خريد هستند. پايگاه و رويه فروش براي استفاده کاربر بايد آسان و به اندازه اي مطمئن باشد که اطلاعات مربوط به فروش و مبالغ پرداختي هرگز از دست نرود.

9- امنيت سايت

سايت فروش بايد امن باشد و به بازديدکننده اطمينان بدهد که اطلاعات شخصي که او به سايت مي دهد در مکان مطمئني قرار مي گيرد و به هيچ عنوان در اختيار ديگران قرار نخواهد گرفت و يا فروخته نخواهد شد. اين موضوع براي خريداران online بسيار اهميت دارد بنابراين هرگونه تضمين و اطمينان از امنيت سايت باعث بهبود فروش خواهد شد.

10- صفحه تشکر از خريدار

بلافاصله بعد از دريافت سفارش مشتري، در صفحه مخصوصي از او تشکر نماييد. اين حسن ادب شما تاثير مثبتي روي بازديدکننده خواهد داشت و تضمين خواهد کرد که اين فرد تبديل به مشتري هميشگي شما شود و براي خريدهاي بعدي به سايت شما مراجعه کند.

يک سايت تجارت الکترونيک قطعا با سايت هاي شخصي و يا سايت سازمانهايي که قصد فروش از طريق سايت را ندارند، تفاوت دارد. تمرکز روي طراحي و سيستم هدايت و ديگر جنبه هاي سايت، همه بايد به نحوي باشد که هدف اصلي سايت که همان فروش است، را برآورد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: سايتهای زيبا به ندرت باعث فروش بالا می شوند ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

به ده دليل مردم از شما خريد نمي کنند

در اين مقاله ده دليل ساده ولي مهم عنوان شده که مي توانند در مورد تجارت شما هم صادق باشند. شايد بارها اين سوال را از خود پرسيده باشيد که چرا مردم از من خريد نمي کنند. دلايل زير به شما کمک مي کنند تا استراتژي بازاريابي و فروش تجارت الکترونيکي خود را بازنگري کنيد.

1 – يکي ازعوامل عدم موفقيت در زمينه بازاريابي زماني حاصل مي شود که سايت قادر به ايجاد بستري امن و قابل اطمينان در هنگام سفارش خريداران، نباشد. براي ايجاد چنين اطميناني، سايت مي تواند به خريداران اين اطمينان را بدهد که کليه عمليات سفارش خريد از طريق سرورهاي امن انجام خواهد گرفت. و برای مشتری اطمینانی ايجاد کند که کلیه اطلاعات از قبیل آدرس الکترونیکی و اطلاعات شخصی افراد به صورت کاملا محفوظ، نگه داري شده و به هيچ وجه فروخته نخواهند شد.

2 – چنانچه تبليغات سايت از قابليت جذب بالايي برخوردار نباشند. یکي از عوامل عدم جذب مشتريان، پرداختن به بيان کليه جزييات خدمات بدون ذکر قابليتهاي اصلي محصولات و خدمات است. همچنين به دليل عدم وجود تيترها ويا خبرهاي اصلي، سايت قادر به جذب مشتريان نخواهد بود. يکي ديگر از عوامل مهم عدم جذب مشتريان، عدم وجود رضايت نامه ساير مشتريان که از خدمات و محصولات شما استفاده کرده اند و همچنين نبود ضمانت براي محصولات و خدمات مي باشد.

3 – یکي ديگر از عوامل عدم موفقيت درامر بازاريابي، عدم وجود سیستمي مناسب جهت ترقيب کاربران به بازديد مجدد از سايت است. توجه به وجود چنين سيستمي به اين علت حايز اهميت است که، کليه افرادي که مايل به خريد جنس هستند در دفعات اولي که از هر سايت بازديد به عمل خواهند آورد، هرگز جنسي را خريداري نخواهند نمود. در اصل هر چقدر تعداد دفعات بازديد بيشتر شود، شانس و یااحتمال خريد نيز به ميزان قابل ملاحظه بالا خواهد رفت. موثرترين راه براي متمایل ساختن کاربران به بازديد مجدد، امکان عضويت رايگان در خبرنامه الکترونيکي وب سايت شما است.

4 – عاملي ديگرکه در عدم موفقيت سايت نقش دارد، عدم آگاهي دادن به خريداران در مورد تجارت شما است. بدين معنا که چنانچه خريداران اطلاعات کافي در مورد طرف مقابل خود که قرار است از آنها محصول را خريداري نمايند داشته باشند، با اطمينان و اعتماد بيشتري در اين راه گام بر مي دارند. در سايت خود صفحه اي با نام “درباره ما” شامل اطلاعاتي از قبيل تاريخچه بنگاه اقتصادي خود، کارمندان، اطلاعات تماس و غيره قرار دهيد.

5 – نبود راه هاي متعدد جهت دريافت سفارش از طرف مشتريان. از انواع روشهاي پرداخت پول مي توان به کارتهاي اعتباري، چک، پول نقد و فرمهاي خاص الکترونيکي ديگر اشاره نمود. شما قادريد با گذاردن راههاي گرفتن سفارشات از طريق تلفن، آدرس پست الکترونيکي، سايت، فکس، آدرس پستي و غيره زمينه را براي خريداران مساعد سازيد.

6 – عاملی ديگر در عدم پيشرفت امر بازاريابي، نداشتن ساختار و ظاهر حرفه اي وب سايت مي باشد. شما بايد نام دامنه اختصاصي براي وب سايت خود داشته باشيد که با تجارت شما مناسبت داشته باشد. ساختار طراحي صفحه بايستي به گونه اي شکل گرفته باشد که بازديد کنندگان قادر به پيمايشي ساده و سريع در آن باشند. و همچنين
بايستي طراحي گرافيکي صفحات کاملا مرتبط با نوع فعاليت سايت باشد.

7 – قبل از دادن چيزهاي رايگان به مشتريان، آنها بايد تبليغات شما را ببينند و سپس به صفحات ديگر سايت هدايت شوند. اگر سايت از قابليت ارايه محصولات رايگان در جهت متمايل ساختن بازديدکننده به سايت استفاده مي کند، بايستي اين محصولات يا در زير تبليغات سايت و يا در صفحات ديگر سايت واقع شوند. چنانچه ليستي از محصولات رايگان در بالاي تبليغات گذارده شوند، بازديدکنندگان هرگز به تبليغات براي محصولاتي که جهت فروش هستند، توجه نخواهند کرد.

8 –سايت شما قادر به جذب مخاطبان هدف شما نيست. يکي از ساده ترين راههاي موجود، بررسي خريدهاي انجام شده توسط مشتريان و بررسي علل توجه آنها به اين محصولات مي باشد. اطلاعات بدست آمده در اين زمينه، به شما در اصلاح روشهاي بازاريابي و نوع تبليغات کمک خواهند کرد.

9 – يکي از مهمترين عوامل شکست يک سايت، نداشتن سيستمي منظم جهت بررسي سايت ، تبليغات آن و در نهايت اصلاح آن است. فروشندگان زيادي هستند که هيچگاه تبليغات طراحي شده خود را تغيير نمي دهند. شما بايد همواره وضعيت تبليغات سايت خود را کنترل و اصلاح کنيد تا حداکثر ميزان پاسخ از تبليلغات را بدست آوريد.

10 – هيچ اجباري را جهت خريد محصولات خود به بازديدکننده الغاء نمکنيد. ممکن است محصولات شما به دليل کيفيتهاي بالايي که دارند، موردتوجه افراد زيادي واقع شود اما همين افراد به محض خروج از سايت، به مرور زمان و به تعويق انداختن زمان خريد، محصولات شما را فراموش خواهند کرد. براي حل اين مشکل، به بازديدکنندگان يک سري محصولات و امکانات رايگان و همچنين تخفيف بدهيد و در ضمن براي هر تخفيف يک زمان پايان اعتبار در نظر بگيريد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با وبسایت , ,
:: برچسب‌ها: به ده دليل مردم از شما خريد نمي کنند ,
:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()