نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

يک روش ساده براي جلب بازديد کننده بيشتر


آيا به دنبال ابزاري رايگان براي برقراري روشي که بازديد کننده هاي دائم براي سايت خود داشته باشيد مي گرديد ؟
چه سوال بيهوده اي پرسيدم! اينطور نيست ؟

آيا هرگز به اين موضوع فکر کرده ايد که يک مقاله پر محتوا از چند طريق براي سايت شما بازديد کننده مي آورد ؟ يک مقاله خوب سرعت شما را در جذب بازديد کننده افزايش مي دهد.
مجموعه اي از مقالات را در سايت خود ارائه کنيد. اين راهي است که ترافيک ماه ها و حتي سالهاي متمادي براي سايت شما را تضمين مي کند.
خيلي از بازاريابها، مقالات را براي استفاده به عنوان محتواي سايت خود و يا براي ارسال به مجلات الکترونيکي (eZines) استفاده مي کنند.
همانند کوه يخ که بخش عمده آن پنهان است، عملکرد مقالات خوب براي جذب ترافيک، تنها بخشي از ارزش واقعي آنها است.
ارسال مقالات به مجلات الکترونيکي در مدت زمان کوتاهي ترافيک زيادي براي سايت شما ايجاد مي کنند که البته اين حجم ترافيک گذرا است و اگر ارسال به مجلات را کم کنيد، ترافيک هم کم خواهد شد.
خوب، پس چه کنيم تا ترافيک بالا براي ماه ها و سالها توسط مقالات تضمين شود ؟ چهار روش زير را پيشنهاد مي کنم :

1- مقالات خود را براي ليستهاي خبري (Announcement List) ارسال کنيد. با اين کار دو نشان زده ايد چون هم مجلات الکترونيکي و هم صاحبان سايتها (Webmasters) در جستجوي مقالات رايگان هستند که در سايت خود قرار دهند.

2-مقالات خود را به سايتهائي که مختص ناشرين (Publisher) و صاحبان سايتها است ارسال کنيد. من به اين سايتها مقاله فرستادم و اين موضوع را فراموش کرده بودم تا اينکه برايم نامه رسيد که کساني در حال استفاده از اين مقالات هستند و اين برايم جالب بود.

3-به صاحبان سايت که در ارتباط با نوع تجارت شما هستند پيشنهاد دهيد که از مقالات شما بصورت رايگان در سايت خود استفاده کنند.

4-هر 10 تا 15 مقاله را در قالب يک کتاب الکترونيکي (eBook) تنظيم کنيد، برايش يک نام انتخاب کنيد و در سايت خود براي استفاده همگان قرار دهيد و شاهد باشيد که چطور کتاب شما در شبکه پخش خواهد شد.

تنها با انجام اين مراحل، ترافيک لحظه اي سايت شما به ترافيک دايم و طولاني تبديل خواهد شد. به خاطر داشته باشيد که مقالاتي که دو يا سه سال قبل توليد شده اند هنوز براي کساني که آنرا نخوانده اند تازگي دارد. سعي کنيد يک سري مقالات منسجم (Campaign) ارائه کنيد و ببينيد که سايت شما با چه سرعتي محبوب خواهد شد.

منتظر چه هستيد ؟ از همين امروز شروع کنيد و از نتيجه آن لذت ببريد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با فروش و بازاریابی , ,
:: برچسب‌ها: يک روش ساده براي جلب بازديد کننده بيشتر ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

از سرگيري ارتباط Google و Yahoo


همانطور که احتمالا اين اواخر خوانده ايد، Yahoo مدتی است ارتباط خود را با Google از سرگرفته است و نمايش موتور جستجوگر Google را که به Yahoo.com منتج می شود ادامه خواهد داد.

شک و شبه های بسياری در مورد اينکه آيا Yahoo اين موافقتنامه را از سر می گيرد يا خير وجود داشت به خصوص اينکه اعضای Yahoo بر اين باور بودند که ارتباط با Google مخاطبين Yahoo را پراکنده کرده است. در حقيقت Nielen/Net Ratings اخيرا برای نخستين بار تعداد مخاطبين جديد موتورهای جستجو را برای ماه آگوست منتشر کرده است. در حالی که Yahoo همچنان در تلاش است تسلط خود را بر MSN حفظ کند، بعيد به نظر می رسيد که روابطش را با يکی از بزرگترين موتورهای جستجوگر رقيب ادامه دهد در حالی که انتخاب Inktomi يا FAST رقيب محسوب نمي شوند می توانست نيازها را برآورده کند. اگر چه هنگامی که به نيروی نام و شهرت Google توجه کنيد و کيفيت موتور جستجوگرش را در نظر بگيريد، می توانيد Yahoo را برای ادامه رابطه با Google ببخشيد. چنانکه نقل است ” با دوستانت صميمی باش، با دشمنانت صميمی تر ” .

تغيير عمده

پس از ماهها تامل، در نهايت Yahoo اعلام کرد که ارتباط خود را با Google ادامه خواهئد داد شگفت اينکه استراتژی که Yahoo انتخاب کرده ورای حفظ رابطه به تنهايی است. چنانچه از دهم اکتبر نتايج فهرست Yahoo و صفحات وب Google به صورت مجزا نمايش داده نخواهد شد، در عوض ترکيب شده و اصطلاح جديد Web Matches ايجاد می کند.

اين پيوندهای وب ترکيبی از نتايج فهرست های Yahoo و Google خواهند بود اما آنچه که به نمايش در می آيد با استفاده از الگوريتمهای خود Yahoo است . اين ساختار ترکيبی با ترتيب پيشين متفاوت است که توسط آن Yahoo تنها نتايج Google را هنگامی نشان می داد که در فهرست هايش پاسخی برای مورد جستجوي طرح شده وجود نداشت. با اين پيوند جديد وب ديگر لوگوی Google در سمت چپ بالای صفحه نمايش داده نمی شود و تنها راه برای مشخص شدن اينکه نتيجه متعلق به فهرست Yahoo است اتصال به قسمتی از پايين صفحه به نام “More sites about” و يک فلش گرافيکی قرمز رنگ خواهد بود. اين عمل به مخاطبين Yahoo اجازه می دهد که از ميان فهرست Yahoo سايتهای مرتبط بيشتری را ببينند و روی مورد دلخواه شان کليک کنند .

در حالی که نتايج جستجوی جديد از الگوريتم Yahoo استفاده می کنند، بررسی های اوليه نشان داده است که اين الگوريتم به الگوريتم خود Google بسيار شبيه است و در برخی موارد يافتن تفاوتی ميان اين دو بسيار دشوار است.

تاثير بر وب سايت شما

به اين ترتيب اين تغيير برای شخصی که به دنبال جايگاه بالاتری در Yahoo است چه تفاوتی ايجاد می کند ؟ عمده ترين سوال بر اين مسئله متمرکز است که پرداخت 299 دلار برای عضو شدن در فهرست Yahoo چه سودی دارد؟ در حالی که استفاده کنندگان Yahoo از ميان فهرستی که توسط افراد ويرايش شده است عبور می کنند اغلب ترجيح می دهند از عمليات جستجو برای يافتن محصولات يا خدماتی که جويايش هستند استفاده کنند. با در ذهن داشتن اين مطلب، اغلب شرکتها قادر خواهند بود از ترافيک ارسالي از Yahoo بدون اينکه 299 دلار در سال بپردازند، استفاده کنند. اين شيوه، زمانی تنها راه بدست آوردن شانس رتبه بالا داشتن در نتايج موتور جستجوگر Yahoo بود. به اين ترتيب چرا افراد بايد پرداخت 299 دلار به Yahoo ادامه دهند در حالی که می توانند به سادگی از طريق فهرست Google به هدفشان برسند؟

البته مستقيما توسط Yahoo وارد فهرست شدن فوايدی دارد اولا فهرست شما در توضيحات و تيترهای ويرايش شده Yahoo نمايش داده می شود که عموما ساختار بهتري از نتايج Google دارند . نتايج Google توضيحات را بر اساس جايگاه کلمه کليدی در متنهای وب سايت نمايش خواهد داد. اين برای مشخص کردن ارتباط يک وب سايت حداقل با کلمه کليدی سودمند است ، اما اغلب نامرتب و نامناسب به نظر می آيد و هنگامی که نتايج Google در کنار صفحات منظم و ويرايش شده Yahoo قرار بگيرد ميزان کليک های Google کاهش می يابد. دوما عضو فهرست Yahoo بودن می تواند تاثير بسيار مثبتی بر رتبه شما در Google داشته باشد. هنگامی که Google وب سايتهايی را که با سايت شما مرتبط هستند دوره می کند يک عضو فهرست Yahoo بودن در دريافت جايگاه بالاتر در Google تاثير بسزايی دارد. انتخاب خروج از فهرست Yahoo با هدف بدست آوردن جايگاه در Google می تواند در رتبه بندی سايت شما زيان داشته باشد. اينها شرايطی هستند که کاملا تحليل نشده اند اما چنانچه مشخص است با عضو نشدن در فهرست Yahoo ممکن است شانس خود را برای رتبه بالا داشتن به مخاطره بيندازيد. در نتيجه رتبه Yahoo شما در اين فرايند زيان خواهد ديد.

تصميم گيري

Yahoo قالب جديد را برای نتايج جستجو برای چند هفته امتحان کرده است و حدس من اين است که آنها در آينده آن را کمی پيچيده ترخواهند کرد. تاثير کلی اين تغيير تا حداقل چند هفته آشکار نخواهد شد در اين ميان يک شرکت چه استراتژی بايد در پيش بگيرد ؟ 299 دلار برای فهرست Yahoo بپردازد يا به Google متوصل شود ؟ پاسخ بستگی به بودجه شما دارد. اگر شرکت شما بودجه محدود دارد ممکن است مايل باشيد با انتخاب Google ارزش فوايدی را که از عضويت Yahoo دريافت می کنيد، با از دست دادنش، درک کنيد. هرچند اگر منابع مالی داريد می توانيد همچنان از فهرست Yahoo بهرمند شويد و از اين ترديد که آيا سايت شما در اين نتايج جستجوی جديد و کامل تر Yahoo نشان داده خواهد شد يا خير، رهايی يابيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با فروش و بازاریابی , ,
:: برچسب‌ها: از سرگيري ارتباط Google و Yahoo ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

هنوز موتورهاي جستجو بهترين ابزار براي جذب ترافيک به سايت شما هستند. دليل آن به خاطر هدفمند بودن جستجو در آنها است. شخصي که دنبال يک موضوع خاص است از جستجو در موتورها به سايت شما مي رسد. بسيار مهم است که سايت شما براي موتورهاي جستجو جذاب باشد چون باعث رتبه بهتر و ترافيک بيشتر و در نتيجه فروش بيشتر خواهد شد که هدف اصلي هر سايت است.

براي افزايش رتبه در موتورهاي جستجو، 17 استراتژي زير بسيار موثر خواهند بود :

1. تراکم کلمات کليدي – نسبت کلمات کليدي به ساير کلمات در يک صفحه را چگالي يا تراکم کلمات کليدي مي نامند. مثلا اگر شما 100 کلمه در يک صفحه داريد و سه عدد از آنها جزو کلمات کليدي سايت شما هستند، چگالي کلمات کليدي آن صفحه 3% است. سعي کنيد که چگالي حدود 3 تا 20 درصد براي کلمات کليدي مهم سايت خود را تنظيم کنيد. سايتهاي زير براي آناليز سايت شما در مورد تراکم کلمات مختلف، کمک مي کنند :

KeywordDensity.com
KeywordCount.com

2. کلمات کليدي در نام دامنه سايت شما – سعي کنيد يکي از مهم ترين کلمات کليدي سايت خود را در نام دامنه آن بگنجانيد. مثلا www.theHandicrafts.com که کلمه Handicraft در نام دامنه وجود دارد. اين مورد همچنين به مردم کمک مي کند که نام سايت شما را به خاطر بسپارند.

3. عنوان صفحه (Page Title) – يک عنوان توصيفي شامل 5 تا 8 کلمه که کلمات کليدي اصلي سايت شما را شامل باشند، انتخاب کنيد. عنوان، اولين چيزي است که مردم با آن در موتورهاي جستجو مواجه مي شوند. عنوان را با حرف بزرگ شروع کنيد و بقيه را با حروف کوچک بنويسيد. توجه کنيد که وجود کلمات فارسي با استاندارد يونيکد توسط موتور جستجوي گوگل شناسائي مي شود. مهمترين کلمات کليدي سايت خود را در ابتداي عنوان سايت خود قرار دهيد.

4. شناسه توصيف (Description tag) – برخي از موتورهاي جستجو اين شناسه را به دنبال عنوان سايت شما، نمايش مي دهند. 200 تا 250 کلمه در اين بخش وارد کنيد که 20 عدد از کلمات کليدي سايت شما را نيز شامل باشد. عنوان سايت خود را مجددا در اين بخش وارد نکنيد. در اين بخش نيز مي توانيد از کلمات فارسي استفاده کنيد.

5. شناسه کلمه کليدي (Keywords Tag) – اين بخش بسيار مهمي است و شما بايد 50 تا 100 کلمه کليدي سايت خود را در اين بخش وارد کنيد. موتورهاي جستجو براي اين بخش ارزش زيادي قائل هستند و در رتبه بندي سايت شما تاثير دارد. کلمات کليدي را با کاما از يکديگر جدا کنيد. با اين روش در حداقل جا، امکان ترکيبات متنوعي از کلمات کليدي سايت شما گنجانده خواهد شد.

6. شناسه ارزشگذار (Header tag) – جذاب ترين بخش براي موتورهاي جستجو کلماتي است که بين شناسه هاي H1 قرار دارند. اين شناسه ها بايد در بالاترين بخش صفحات سايت شما باشد. کلماتي که بين اين شناسه قرار مي گيرند، مثل

Send flower to your relatives in Iran

با اندازه بزرگ نمايش داده مي شوند و ممکن است زيبائي سايت شما را مختل کنند. مي توانيد با استفاده از شناسه هاي فرم دهنده (Styles) اندازه شناسه هاي ارزشگذار را متناسب کنيد. مثلا :

h1 { font-family: Arial; font-size: 14pt }

7. شناسه توضيح (Comment tag) – اين ها اطلاعاتي هستند که توسط طراحان سايت براي قرار دادن توضيحات جنبي در بخشهاي مختلف صفحات استفاده مي شوند. اين اطلاعات توسط مرورگرها نمايش داده نمي شوند و در صفحات شما تاثير ظاهري ندارند. از کلمات کليدي مهم سايت خود در اين بخش استفاده کنيد. مثلا :

8. شناسه جايگزين تصوير (Alt Tag) – وقتي که نمايش تصاوير در مرورگر شما خاموش است و يا وقتي نشانگر ماوس را روي تصاوير مي بريد، اطلاعات شناسه جايگزين تصاوير، نمايش داده مي شوند. اين کلمات هم براي موتورهاي جستجو بسيار مهم هستند. حتما از کلمات کليدي سايت خود در اين بخش استفاده کنيد. حتما کلمات بايد مناسب با تصوير مربوطه باشد در غير اين صورت به عنوان حقه بازي در ايجاد تراکم کلمات، توسط موتورهاي جستجو تحريم خواهيد شد. نمونه :

Send flower to your relatives in Iran

9. نام فايلهاي تصاوير در صفحات شما – حتما نام تصاوير را از ميان کلمات کليدي سايت خود انتخاب کنيد.

10. نامهاي ارتباط صفحات – کلمات کليدي مهم سايت خود را در نام ارتباط صفحات قرار دهيد. مثلا به جاي نام صفحه services.htm از نام مناسب با نوع تجارت خود مثل webhostingservices.htm استفاده کنيد.

11. نقشه سايت (Site Map) – براي سايت خود نقشه تهيه کنيد و ارتباط با تمام بخشهاي سايت را به همراه توضيح آن بخش، در نقشه سايت قرار دهيد. نقشه سايت را در صفحه اول سايت خود قرار دهيد چون برخي موتورهاي جستجو فقط صفحه اول سايت شما را بازديد مي کنند.

12. محتواي کيفي – محتواي صفحات را با 250 تا 300 کلمه که شامل مهمترين کلمات کليدي شما هستند تهيه کنيد. اين اطلاعات بايد بيننده سايت شما را هدف گيري کنند. کلمات کليدي را در ابتداي پاراگرافها استفاده کنيد و از تکرار بيش از حد آنها که باعث عجيب شدن مطالب شما بشوند پرهيز کنيد. از کساني که در تهيه مطلب و مقاله وارد هستند بخواهيد که مطالب شما را قبل از کپي در سايت خود، مرور کنند.

13. بازسازي ارتباطات شکسته (Broken Links) – اکثر موتورهاي جستجو اگر در سايت شما ارتباطات شکسته وجود داشته باشد، سايت شما را ليست نمي کنند. بازديد کنندگان هم از ديدن صفحات 404 error page دلخور مي شوند و سايت ديگري را کليک خواهند کرد. حتما سايت خود را قبل از کپي در اينترنت توسط سايت www.anybrowser.com کنترل کنيد.

14. صفحه ارتباط با سايت (Contact page) – برخي موتورهاي جستجو، مخصوصا Yahoo ، اگر آدرس پستي شما در سايت نباشد، سايت شما را ليست نمي کنند. حتما آدرس پستي را در سايت قرار دهيد، فقط قرار دادن آدرس صندوق پستي کافي نيست.

15. ارتباط متقابل – موتورهاي جستجو مخصوصا گوگل به تعدد ارتباط ها به سايت شما حساس هستند و آنرا در رتبه سايت شما اثر مي دهند. يک صفحه لينکستان بسازيد و به سايتهاي مشابه، نه رقيب، سايت خود ارتباط دهيد، مخصوصا سايتهائي که در موتورهاي جستجو رتبه خوبي دارند. از سايتهاي ديگر بخواهيد که به سايت شما ارتباط دهند. براي اينکه بدانيد از کدام سايتها به سايت شما ارتباط داده شده است، در موتور گوگل عبارت زير را جستجو کنيد :

link:www.yoursitename.com

16. ارتباط هاي ضربدري – اگر چندين سايت داريد، به يکديگر ارتباط دهيد و براي هر ارتباط، توضيحي تهيه و در سايتهاي خود قرار دهيد. از کلمات کليدي سايت خود در اين توضيحات استفاده کنيد.

17. اندازه فايلها را کوچک نگاه داريد – اگر از کد هاي جاوا اسکريپت يا DHTML استفاده مي کنيد، معمولا قبل از محتواي سايت شما، در بالاي صفحه قرار مي گيرند، جائي که براي موتورهاي جستجو مهم است و آنها به جاي رسيدن به اطلاعات سايت شما، با کدهاي برنامه مواجه مي شوند و رتبه شما کاهش مي يابد. براي کوچک نگاه داشتن اندازه فايلها، کدهاي برنامه را در صفحات جداگانه قرار دهيد و در صفحه اصلي include کنيد.

نتيجه :
يک طراحي ساده و تميز که به راحتي قابل بازديد باشد انجام دهيد. روي محتواي مناسب و جالب براي بازديد کننده که خوب نوشته شده است و کلمات کليدي سايت شما را شامل باشد، تمرکز کنيد. يک استراتژي مناسب با توجه به نکات بالا تدوين کنيد و شاهد افزايش چشم
گير ترافيک سايت خود باشيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با فروش و بازاریابی , ,
:: برچسب‌ها: 17 استراتژي مهم براي افزايش رتبه در موتورهاي جستجو ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

ده درس مهم در زمينه تجارت اينترنتي


ده درس مهم که در زمينه تجارت اينترنتي آموخته ام
از زمان شروع کار با اينترنت و تجارت الکترونيک، نکات و درسهاي زيادي ياد گرفته ام که دوست دارم برخي از مهم ترين آنها را با شما به اشتراک بگذارم.

درس اول
يکي از کارهائي که بايد اولويت بالائي براي شما داشته باشد، جمع آوري آدرس پست الکترونيک بازديد کنندگان سايت شما است. از زمان شروع سايت، به جمع آوري آدرسها بپردازيد. تهيه يک ليست از مشتريان بالقوه خدمات شما، يک بايد است. هرچند ارائه يک خبرنامه الکترونيک بسيار عالي است ولي خيلي ضروري نيست. شما مي توانيد به ليست خود، تغييرات سايت، محصولات جديد يا هرچيز ديگري که دوست داريد ارسال کنيد.
توجه داشته باشيد که تا زماني که ليست شما کوچک است، مي توانيد آنرا توسط نرم افزار پست الکترونيک موجود در رايانه خود پيش ببريد ولي وقتي ليست شما بزرگ شود، مثلا از 100 آدرس بيشتر شود، ديگر بايد به دنبال ابزارهاي مخصوص مديريت ليست باشيد و يا از سايت هاي مخصوص اين کار استفاده کنيد. هرچند شخصا تمايلي به نام بردن از سايت خاصي براي اين کار ندارم، ولي چون خدمات سايت www.ymlp.com کمک بزرگي در اين زمينه براي من بوده، هميشه آن را به ديگران پيشنهاد مي کنم. سايت ياهو هم خدمات مناسبي در اين زمينه ارائه مي کند.

درس دوم
سايت شما ممکن است باعث پيروزي يا شکست شما شود. يک سايت با ظاهر حرفه اي نقش اساسي در موفقيت شما دارد. اگر در طراحي يک سايت حرفه اي چندان مهارت نداريد، حتما يک نفر حرفه اي براي اين کار استخدام کنيد. توجه داشته باشيد که سايت حرفه اي به معني يک سايت با امکانات گرافيکي بالا و بخشهاي متحرک و يا حتي بخشهاي Flash نيست. سايت حرفه اي در نگاه اول ممکن است خيلي هم ساده به نظر آيد ولي ساختارمناسب، راحتي حرکت در سايت، دسترسي سريع به اطلاعات، سرعت بالا آمدن مناسب (مخصوصا با خطوط نه چندان مناسب ما)، وجود خدمات مناسب، خدمات پشتيباني مناسب، پشتيباني مناسب از زبان هاي مختلف و پارامتر هاي متعدد ديگري در حرفه اي شدن سايت شما موثر هستند. وجود يک مشاور در اين زمينه در کنار شما، خيلي به شما کمک مي کند.

درس سوم
اگر مي خواهيد پول زيادي بدست آوريد، بايد يک بازار خاص را انتخاب کنيد که نياز ويژه اي از مشتري را پاسخ دهد. مردم محصولات و خدماتي که نياز شخصي آنها را پاسخ دهند خيلي دوست دارند. اگر شما نفر اول در برآوردن اين نياز باشيد، برنده هستيد. سعي نکنيد در سايت خود همه جور خدمات يا محصولات را ارائه کنيد. مثلا براي خريد کتاب، يک سايت فرهنگي که روي فروش کتاب متمرکز است را انتخاب مي کنيد يا يک سايت که از فروش گل و اسباب بازي گرفته تا فروش لوازم منزل و شوکلات و کتاب ؟ حتي آمازون که همه چيز مي فروشد، هنوز به عنوان يک کتاب فروشي شناخته مي شود تا يک اسباب بازي فروشي.

درس چهارم
ايجاد ترافيک بالا براي سايت شما نياز به صرف وقت و هزينه دارد. کليد ايجاد ترافيک بالا براي سايت شما، برقراري هرچه بيشتر ارتباط از ساير سايتها به سايت شما است. هرچند ليست شدن در موتورهاي جستجو اولين قدم شما بايد باشد ولي نبايد به آن اکتفا کنيد. دو روش خوب براي ايجاد ترافيک به سايت شما عبارت است از :
- برنامه همکاري فروش (Affiliate program) – چنين برنامه اي به برقراري صدها و حتي هزاران ارتباط از ساير سايتها به سايت شما کمک مي کند. موضوع از اين قرار است که شما برنامه اي طراحي مي کنيد که هرکس که خدمات و محصولات شما را از طريق سايت خود بفروشد، درصدي از فروش به او تعلق مي گيرد. حتي برخي برنامه ها، در جلب مشتري، حتي اگر فروشي هم صورت نگيرد، پول مي دهند.
- ارائه خدمات و محصولات رايگان – ارائه چنين امکانات رايگاني به جذب ترافيک زياد به سايت شما کمک خوبي مي کند. مثلا ارائه مقالات رايگان که ديگران بتوانند در سايت خود از آنها استفاده کنند و به سايت شما ارتباط دهند. کتاب هاي الکترونيک رايگان، نرم افزار، فايل هاي صوتي که بتوانند در Flash از آنها استفاده کنند، ملودي هاي طراحي شده براي گوشي هاي موبايل و خيلي چيزهاي جذاب ديگر.

درس پنجم
فروش محصولات و خدمات خودتان خيلي از فروش براي بقيه، سود آورتر است. برخي از برترين اقلام قابل فروش در اينترنت عبارتند از :

- نرم افزار
- اطلاعات
- سايت هاي اختصاصي
- خدمات اينترنت

درس ششم
معمولا مردم دوست ندارند که در معرض فروش قرار گيرند و در مقابل آن مقاومت مي کنند. شما خيلي موفق تر خواهيد بود اگر در جهت ارائه کمک به مشتريان خود حرکت کنيد. اين کار با نوشتن مقالات مفيد، دوره هاي آموزشي و يا حتي با حضور فعال در اتاق هاي گفتگوي مناسب با خدمات شما حاصل مي شود. اعتماد، حرف اول را در تجارت اينترنتي مي زند. شما بايد در ميان مخاطبين خود، اعتبار کسب کنيد. اگر مشتري احساس کند که شما قبل از فکر کردن به فروش به او و بدست آوردن پول، مي خواهيد مشکل او را شناسائي کنيد و به او در رفع نيازش، کمک کنيد، خيلي راحت تر به شما اعتماد مي کند.

درس هفتم
خودکار کردن کارها، وقت با ارزش شما را حفظ مي کند. هرچند در تجارت، خيلي کارها را بايد شخصا انجام دهيد و درگير آنها شويد، خيلي کارها را هم مي توان خودکار کرد، مثل :

- مديريت ليست آدرسها
- پيگيري ها با مشتري
- پيام هاي خوش آمد گوئي
- پيغام هاي تشکر
- پيگيري سفارش ها
- تاييد سفارش ها

اين کار با استفاده از سيستم هاي پاسخ گوي خودکار، کدها و برنامه هاي نرم افزاري قابل حصول است.

درس هشتم
سازمان مناسب کار، يک دليل اصلي موفقيت تجارت شما است.

- يک برنامه کاري زمان بندي شده براي هر روز خود تنظيم کنيد.
- از برنامه دريافت پست الکترونيک با قابليت طبقه بندي نامه هاي دريافتي در زير شاخه هاي مختلف استفاده کنيد.
- فايل ها و شاخه هاي موجود در رايانه خود را براي دسترسي راحت تر و سريع تر، تنظيم کنيد.
- يک صفحه “سوال و جواب هاي مکرر” براي سايت خود طراحي کنيد.
- براي پيام هائي که بصورت متناوب ارسال مي کنيد، يک ساختار مشخص تعريف کنيد.
- در رايانه خود يک صفحه شامل اطلاعات ورود به سايت هائي که با آنها همکاري داريد و آدرس وب آنها براي دسترسي راحت تر، تهيه کنيد.

درس نهم
بالاترين اولويت براي شما بايد خدمات پس از فروش مناسب و رضايت کامل مشتري باشد. هرچند داريم در مورد دنياي اينترنت صحبت مي کنيم ولي با مردمي که در دنياي واقعي زندگي مي کنند سروکار داريم. خيلي هم به ارتباط هاي مصنوعي و نرم افزاري و پست الکترونيک تکيه نکنيد. خيلي از بازديد کنندگان سايت شما مي خواهند با يک تفر در بخش خدمات مشتري شما حرف بزنند و بعد خريد کنند. از امکانات پشتيباني زنده (Live Agent) در سايت خود استفاده کنيد.

درس دهم
براي بدست آوردن پول، بايد پول خرج کنيد. شما بايد در موارد زير با دست باز سرمايه گذاري کنيد :
- رايانه
- دسترسي به اينترنت
- نرم افزار
- ثبت دامنه
- ميزباني سايت
- آموزش شامل کتاب، سي دي و غيره
- تبليغات

درس يازدهم
هرچند قرار ما فقط ده درس مهم بود، ولي هميشه به خاطر داشته باشيد که خطرناک ترين تهديد براي موفقيت شما و غير حرفه اي ترين کار در اينترنت، SPAM است. هميشه از آن دوري کنيد.

مطالب بالا، ليست کاملي نيست و فقط به عنوان شروع و راهنما مي تواند مفيد باشد. مطمئنا مسائل و نکات بسياري هستند که بايد مورد توجه قرار گيرند و شما بسياري از آنها را مي شناسيد و به آنها عمل مي کنيد.



:: موضوعات مرتبط: همه چیز در رابطه با فروش و بازاریابی , ,
:: برچسب‌ها: ده درس مهم در زمينه تجارت اينترنتي ,
:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1389 | نظرات ()